Kunststofkozijnen
Alhra Kozijnen in
Rotterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alhra Kozijnen
Thurledeweg 121
3044 ER Rotterdam

tel: 010-4777596

Extra informatie

Over Alhra   
  • Alhra Kozijnen levert aluminium- en kunststof kozijnen op maat! 
  • 6% BTW op nieuwe kozijnen!Snelle levering door goede contacten met betrouwbare producenten! 
  • Scherpe prijzen en vooraf een duidelijke offerte! 
 
 
Alhra Kozijnen is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten aluminium- en kunststof kozijnen. Zo leveren en monteren wij naast ramen en deuren o.a. ook schuifpuien, vliesgevels, luifels, terrashekken, serres, windschermen en ventilatieroosters. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.  
Alhra Kozijnen levert meer dan alleen ramen en deuren 
 
Kunststof kozijnen 
 
  • Kunststof kozijnen op maat geleverd en vakkundig geplaatst! 
  • Hoge kwaliteit snel geleverd (spoedlevering binnen twee weken). 
  • Goede service na levering! 
  • Vrijblijvend een scherpe offerte voor onderhoudsarme kunststof kozijnen!  
 
Kunststof kozijnen op maat gemaakt? Bel 010 - 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag! 
Voordelen van kunststof kozijnen 
 
Kunststof kozijnenKunststof kozijnen hebben grote voordelen. Qua onderhoud heeft U er bijna geen omkijken naar. U schaft ze aan voor het leven. Veel mensen denken dat kunststof kozijnen een onnatuurlijke uitstraling hebben. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen er in allerlei kleuren en soorten. Er zijn kozijnen die de uitstraling hebben van hout (zie foto). Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk. Eenmaal per jaar schoonmaken, in de was zetten en ze kunnen er het rest van het jaar weer tegen. Schilderen van kozijnen hoort tot het verleden. De kozijnen zijn geluidsisolerend en houden de warmte binnen. 
 
Mogelijkheden Kunststof kozijnen 
 
Alhra Kozijnen levert kunststof kozijnen van diverse merken in de uitvoeringen vlak en verdiept (terug liggende raam vlakken), al deze ramen en deuren zijn KOMO gecertificeerd en leverbaar met het politie keurmerk veilig wonen. Uiteraard leveren wij zowel voor de renovatie als nieuwbouw aan particulier en bedrijf. Plaatsing geschiedt door onze eigen ervaren montage ploegen. Ook het kunststof kozijn kunnen wij leveren in het zogenaamde “Renaissance” uitvoering leveren welke een zeer chique uitstraling toont. 
 
"Ik wil graag een scherpe offerte ontvangen voor kunststof kozijnen!" 
 
Nieuwe kunststof kozijnen  
 
 
"Wij voorzien U geheel vrijblijvend van het juiste advies voor Uw situatie!" 
 
 
Kunststof kozijnenNaast de kozijnen leveren wij advies en zoeken wij altijd naar de beste oplossing! Wij leveren aan particulieren en de klein tot middelgrote aannemerij in zowel de nieuwbouw, als renovatie van utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij gebruik maken van diverse profiel types en combinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten enz.