Kunststofkozijnen
Kroon Kozijn Rotterdam in
Rotterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kroon Kozijn Rotterdam
Heemraadssingel 103
3022CB Rotterdam

tel: 010-2345103

Extra informatie

Kroon Kozijn, de nummer 1 van Nederland, en altijd dichtbij u in de buurt!   
Kroon Kozijn, ijzersterk in kozijnen, deuren en schuifpuien, met als specialiteit: kunststof! De Kroon Kozijn dealers in het land leveren daarnaast nog vele andere producten, zoals bijvoorbeeld: gevelbekleding, dakkapellen en rolluiken. 
- 15 Jaar garantie, alle Keurmerken en perfecte lokale montage = 100% zekerheid! 
- Betere isolatie, lagere gasrekening en minder onderhoud = beter milieu! 
- Veiligheid en comfort = standaard! 
- Ruim assortiment, kwaliteit en professionaliteit = uw Kroon Kozijn dealer!  
 
Het BTW tarief voor renovatie en verbouwingen wordt verlaagd naar 6%. Dus dit is het moment voor het vervangen van uw kozijnen en deuren! Vraag in de showroom naar de voorwaarden. 
 
Kroon Kozijn Rotterdam levert ramen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies! 
 
Bij Kroon Kozijn Rotterdam bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Rotterdam op verzoek en wanneer mogelijk ramen en deuren met het politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel! 
 
Kroon Kozijn Rotterdam is uw dealer voor de regio Rotterdam.