Kunststofkozijnen
Henk Troost Aannemersbedrijf in
Rouveen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Henk Troost Aannemersbedrijf
Oude Rijksweg 221/A
7954EH Rouveen

tel: 0522 - 464086

Extra informatie

Henk Troost Aannemingsbedrijf   
Bent u van plan om te gaan verbouwen, renoveren of heeft u andere bouwplannen? Ons bedrijf is gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en nieuwbouw, maar ook voor restyling van o.a. winkels, onderhoud en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Op onze website vind u meer informatie over ons bedrijf, door ons uitgevoerde projecten en extra informatie over de bouw.  
 
Wij zijn een vakkundig, professioneel, en flexibel aannemersbedrijf gevestigd sinds 2008 in Rouveen. Onze doelgroepen zijn particulieren en bedrijven. Wij werken in de regio Zwolle en Hoogeveen. Aannemersbedrijf Henk Troost streeft naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid. De wensen van de klant staan altijd voorop en wij vertalen deze naar een uitermate hoogwaardig product. Wij hanteren scherp concurrerende prijzen met behoud van kwaliteit en verzorgen uw offerte kosteloos. Duidelijkheid en transparantie in de offerte zijn onze uitgangspunten.