Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf P Ott BV Bouwbedrijf in
Schagerbrug
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf P Ott BV Bouwbedrijf
Handelsweg 6
1751HE Schagerbrug

tel: 0224 - 571444

Extra informatie

Wij zijn een bouwbedrijf met 20 medewerkers, gericht op zowel de particuliere als zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine klussen, dat wil zeggen, we komen bij u langs om uw ruit te vervangen, maar ook wanneer u een woning, winkel of loods wilt bouwen. Uiteraard ook alles wat hier tussen in zit, zoals dakkapellen, serres en tuinkamers behoort tot de mogelijkheden.   
U kunt uw complete project indien gewenst aan ons uit handen geven. Hierbij valt te denken aan; 
 
Ontwerp & tekenwerk, naar de wens van de opdrachtgever  
Overige bouwkundige tekeningen  
Verzorging bouwaanvraag bij de betreffende gemeente  
Organisatie uitbesteding van sterkteberekeningen, energie-prestatie-berekeningen, bodemonderzoeken etc. 
 
Hierbij wordt u uiteraard op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken.  
Naast het aanbod van complete verzorging van uw project bieden we ook de mogelijkheid tot zelfwerkzaamheid. Immers, kosten die wij niet hoeven te maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door. Een voorbeeld hiervan is het zelf uitvoeren van schilderwerkzaamheden door de opdrachtgever. 
 
Wij zijn reeds jaren aangesloten bij de stichting Bouwgarant. Voor onze opdrachtgevers is dit een garantie dat wij aan normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis voldoen. Daarnaast biedt de stichting bouwgarant de mogelijkheid tot het afsluiten van een (ver-)bouwverzekering. 
 
Een tweede certificaat dat wij in ons bezit hebben is het VCA* 2008/5 certificaat.