Kunststofkozijnen
Welles Timmerwerken in
Siebengewald
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Welles Timmerwerken
Augustinusweg 8
5853EC Siebengewald

tel: 0485-442849

Extra informatie

Welles Timmerwerken kan bogen op 20 jaar timmerervaring in de woningbouw en de vervaardiging van interieurs op maat. In overleg met zowel de zakelijke als de particuliere klant wordt een pasklare oplossing gezocht tegen een zeer concurrerende prijs. Door het gebruik van duurzame kwaliteitsproducten bent u verzekerd van het beste eindresultaat. In onze werkplaats vinden de meeste voorwerkzaamheden plaats dankzij een goed doordachte aanpak. Voordelen hiervan zijn dat bij slechte weersomstandigheden de werkzaamheden gewoon doorgaan en de overlast bij de klant tot een minimum worden beperkt. Als erkend leermeester in het timmerwezen zorgt Welles Timmerwerken tevens voor kennisoverdracht aan leerling timmerlieden. Kortom, heeft u (ver)bouwplannen, wilt u uw zaak een nieuwe "look and feel" geven of heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel, trap of schuifpui.... Neem dan voor een vrijblijvend advies of offerte gerust contact met ons op. Bij het bouwen en verbouwen van woningen krijgt u te maken met de (plaatselijke / regionale) overheden. In de meeste gevallen zal er een bouwvergunning moeten worden aangevraagd. In andere gevallen kan volstaan worden met een "meldingsplicht" en soms hoeft u niets te ondernemen. Bij wijze van service aan u, krijgt u via onderstaande link enkele richtlijnen betreffend het al dan niet aanvragen van vergunningen bij het plaatsen van een dakkapel. De bron van deze richtlijnen is het ministerie van VROM. Raadpleeg voor de allerlaatste updates altijd de site van dit ministerie. Welles Timmerwerken kan geen verantwoording nemen voor eventuele mutaties in de toekomst.