Kunststofkozijnen
Timmerfabriek Kurvers in
Sittard
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Kurvers
Rijksweg Zuid 214
6134AG Sittard

tel: 046-4513257

Extra informatie

Timmerfabriek Kurvers B.V. gevestigd in Sittard-Geleen is gespecialiseerd in het fabriceren van een breed assortiment van houten ramen, deuren, kozijnen, trappen en diverse soorten puien zoals hef- / schuifpuien en vouwwanden.   
Genoemde producten worden vervaardigd in traditioneel hardhout zoals Maranti en Merbau evenals in regulier vurenhout. 
 
Zowel binnen de professionele bouwsector als in de particuliere sector is Timmerfabriek Kurvers B.V. een bedrijf dat in een adem genoemd wordt met de kwalificaties vakmanschap, betrouwbaarheid en een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding. 
 
Een ieder kan tegen de geldende leveringsvoorwaarden offertes en/of bestellingen bij ons bedrijf aanvragen c.q. plaatsen. 
 
De wens van de klant staat bij dit aanbod en bij de fabricage centraal. 
 
Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan kunt u rekenen op eerlijke en betrouwbare adviezen van onze vakbekwame bedrijfsleiding en medewerkers. 
 
Raam- en deurkozijnen / draai- en kiepkozijnen 
 
Kenmerkend voor de kozijnen van Timmerfabriek Kurvers zijn de zorgvuldige afwerking en de specialistische details. 
 
 
Diverse uitvoeringen zijn mogelijk: 
 
§ raam- en deurkozijnen 
 
§ draai-/ kiep kozijnen 
 
§ hefschuifpuien 
 
 
Bij opdracht tot levering maakt Timmerfabriek Kurvers, op basis van de door ons opgenomen maten en details, de vooraanzicht schetsen. 
 
U ontvangt van ons de afmetingen van het benodigde glas of Timmerfabriek Kurvers levert de kozijnen compleet met beglazing. 
 
Montage van de kozijnen vindt plaats nadat wij de kozijnen in onze spuiterij hebben voorzien van een grondlak. 
 
U kunt de kozijnen afhalen in onze we werkplaats te Sittard-Geleen of de kozijnen worden op locatie afgeleverd en indien gewenst gemonteerd.

Specialiteit
  • Trappen 
  • Timmerfabriek 
  • Voorgemonteerdetrap 
  • Montageoplocatie 
  • Raam-endeurkozijnen 
  • Draai-/kiepkozijnen 
  • Hefschuifpuien 
  • Binnen-enbuitendeuren 
  • Hef-/schuifpuien 
  • Houtenschuifwanden