Kunststofkozijnen
Bennie's karweishop in
Sluiskil
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bennie's karweishop
Spoorstraat 32
4541AK Sluiskil

tel: 0115-471238

Extra informatie

Bedrijfshistorie:   
Bennie’s Karweishop bestaat sinds 1983. Na overname van verf- en behangwinkel uitgebouwd naar doe-het-zelf zaak, met een buitendienst in onderhoud en plaatsingswerken.Vanwege onze bouwkundige achtergrond al snel uitgebreid naar aannemingsbedrijf met specialisatie in hout, kunststof en aluminium kozijnen, rolluiken en zonwering, een pakket diensten dat eigenlijk nauw met elkaar verbonden is. 
 
Bedrijfsplan: 
 
Door onze nimmer aflatende inzet en 30 jaar ervaring, is een regionale trouwe klantenkring opgebouwd, die kan rekenen op betrouwbaar vakmanschap, service en kwaliteit van materialen, dit in combinatie met gerenomeerde partners en dealerschappen. Interesse? 
Wij verzorgen het hele bouw, verbouw of renovatie traject.