Kunststofkozijnen
Aannemers- & Bouwbedrijf vd Meer Sneek in
Sneek
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemers- & Bouwbedrijf vd Meer Sneek
Einsteinstraat 10
8606JR Sneek

tel: 0515-415517

Extra informatie

Historie Aannemers- & Bouwbedrijf vd Meer Sneek   
Aannemers- & Bouwbedrijf vd Meer Sneek vindt haar oorsprong in 1890 in Oudega-Gaasterland. Hier begon Wouter van der Meer als dorpstimmerman aan allerlei klussen in en rondom het dorp. Binnen enkele jaren neemt hij ook grotere projecten aan. Zijn zoon Cornelis ("Knilles") komt de gelederen versterken en dat is nodig ook, want er komt steeds meer werk binnen. 
 
Onder leiding van Cornelis' zoon Jaap van der Meer worden de activiteiten uitgebreid alsmede het werkgebied. Waren het eerst de onderhoudsklussen die de hoofdtak van het bedrijf vormden, daarna begon nieuwbouw steeds belangrijker te worden. En wat eerst Oudega was, werd vervolgens Zuidwest Friesland. Dit resulteert rond 1975 in een nevenvestiging in Sneek. 
 
De vierde generatie is een feit wanneer Cor van der Meer in 1982 zijn intrede doet. De projecten worden alsmaar van grotere schaal, wat resulteert dat steeds meer vakmensen worden aangenomen. Deze groei leidt ertoe dat in 2007 wordt besloten om alle activiteiten vanuit Sneek te regelen. 
 
In 2011 is de vijfde generatie tot het bedrijf toegetreden en bestaat de directie uit Cor en Jaap van der Meer. Door de loop der jaren is Bouwbedrijf van der Meer een constante partner geworden in het bouwproces. Met weinig personeelswisselingen mogen wij ons gerust een familiebedrijf noemen dat elke klus aanpakt. Gevormd door onze jarenlange geschiedenis kijken wij altijd naar de toekomst.