Kunststofkozijnen
Moma Klussenbedrijf in
Soesterberg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Moma Klussenbedrijf
Amersfoortsestraat 29
3769AD Soesterberg

tel: 06 53160143

Extra informatie

Bedrijf   
Moma Klussenbedrijf is een kleine maar persoonlijke organisatie van experts op bouwkundig gebied. Wij denken met u mee en schetsen de situatie op basis van uw wensen en voorbeelden. We zijn gespecialiseerd in onderhoudsarme producten voor uw woning of bedrijfspand. Wij leveren uw kozijnen in kunststof, aluminium of hardhout. We kunnen veel meer! Lees daarom verder op onze site over bijvoorbeeld deuren of dakkapellen. 
 
De offerte en het ontwerp dat wij u voorstellen is gebaseerd op uw wensen. Wij houden hierbij rekening met uw budget, bouwkundige mogelijkheden binnen uw huis en de stijl waarin uw woning of bedrijfspand is gebouwd. Wij willen open en helder naar u als klant toe zijn, zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan! 
 
U kunt van ons een eerlijke manier van communiceren en werken verwachten. We vertellen u waar het op staat en u krijgt waar u om gevraagd heeft. De prijs die op onze offerte staat is de prijs die u moet betalen. Facturen voor meerwerk kennen wij niet. De uitgebreide offerte beschrijft duidelijk, voor u als eindgebruiker, wat u krijgt. 
 
Moma Klussenbedrijf is uw betrouwbare partner voor het leveren en plaatsen van producten die uw woning of gebouw weer helemaal bij de tijds maken! Wij plaatsen producten waarbij onderhoud tot het minimum wordt beperkt. 
 
Wij verzorgen het gehele proces, vanaf het maken tot de oplevering en bijbehorende service. De producten die wij leveren zijn onder andere kozijnen, serres, deuren, ramen, dakkapellen gemaakt van kunststof, hout of aluminium. 
 
Wij leveren ieder merk kozijnen dat u wenst. Wij werken graag met Blyweert, Profel en Finstral, omdat deze leveranciers producten leveren van een sublieme kwaliteit. De keuze hangt af van uw project en uw situatie. 
 
Wist u dat wij onze nieuwe showroom geopend hebben?? Onder het genot van een lekker drankje kunt u kennis komen maken met onze producten. Tijdens uw bezoek kunt u de verschillende kozijnen voelen en zien, zoals deze zijn verwerkt in ons huis en de showroom. 
 
We zijn geopend maandag / vrijdag van 12 tot 5 en ’s avonds en in het weekend op afspraak 
 
Met vele jaren ervaring achter de rug is Moma sinds 2009 subdealer van kwaliteitsfabrikant Plastotherm Nederland. Onder toeziend oog van expert Adrie Moen plaatsen wij al onze producten zelf. Wist u dat wij ook uw gehele verbouwing kunnen verzorgen? 
 
Kunststof kozijnen zijn niet alleen op de lange termijn goedkoper – omdat ze langer mee gaan – maar ook bij de aanschaf scheelt het al snel 35% ten opzichte van houten kozijnen. Meer hierover leest u in het rapport van VKG. 
 
Wij zien een project al snel vanuit technisch perspectief. Maar we snappen dat u het op uw eigen manier ziet, waarbij uw wensen gebaseerd zijn op uw budget en de nogelijkheden die wij leveren. Omdat wij ons in u kunnen inleven op basis van onze jaren lange ervaring, de bouwstijl van uw pand en de bouwkundige mogelijkheden. Door de producten die wij leveren is het onderhoud letterlijk en figuurlijk te verwaarlozen, dit bespaart u schilderkosten. U bespaart ook op stookkosten omdat het niet meer zal tochten in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast brengt de plaatsing van onze producten waardevermeerdering van uw pand met zich mee. 
 
Onze Kunststof kozijnen en Aluminium Kozijnen hebben een aantal voordelen te opzichte van traditionele kozijnen. Leest u even mee? 
 
  • Uw onderhoudskosten, zoals schilderwerk, dalen aanzienlijk. 
  • Onze standaard draairamen en kiep ramen zorgen er voor dat u eenvoudig ventileert. 
  • Een raam zet u op een kier zonder dat het kan inregenen of dichtwaaien 
  • Ons productaanbod varieert in kleuren en profielen 
  • U bepaalt de sfeer door uw kozijn naar eigen smaak samen te stellen 
  • Standaard leveren wij geisoleerd glas. Optioneel kiest u voor HR+ of HR++ glas 
  • De waarde en uitstraling van uw pand zullen aanmerkelijk hoger worden na plaatsing van onze kozijnen