Kunststofkozijnen
GKB SON in
Son
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

GKB SON
Kanaalstraat 56a
5691ND Son

tel: (06) 53783302

Extra informatie

welkom bij GKB SON   
Uw huis is u veel waard, dat begrijpen wij. U doet er natuurlijk alles aan om uw woning in perfecte staat te houden of te verbeteren. En natuurlijk kunt u dat in een aantal gevallen prima zelf. Maar als het meer dan 'een klusje' wordt kunt u beter de professional inschakelen. 
 
GKB SON heeft jarenlange ervaring met woningverbetering. Enkele disciplines waar we onze strepen mee verdiend hebben zijn: plaatsen van kozijnen, glas, zonwering, serres, overkappingen, dakkapellen, enz. Ook een complete verbouwingen zien we als een uitdaging. 
 
GKB SON werkt met zeer betrouwbare partners en specialisten om voor u een perfect eindresultaat neer te zetten. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. 
 
Op GKB SON kun je bouwen! 
 
Kozijnen 
 
Kozijnen, ramen en deuren benadrukken de uitstraling van uw huis of bedrijfspand, zowel buiten als binnen. U kunt kiezen voor kunsstof, aluminium of (hard)houten kozijnen al naar gelang uw eisen- en wensen. Natuurlijk helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Ook voor renovatie of herstel ben u bij ons aan het goede adres. 
 
GKB Son heeft een zeer breed assortiment kozijnen waaruit we samen met u de juiste keuze maken. Elke materiaalsoort heeft namelijk zijn eigen karakteristieken. 
 
Kozijnen van pvc (kunststof) leveren wij van het merk VEKA, voor aluminium voeren we het merk isonal/blijweert en als u voor hout gaat, werken we nauw samen met Timmerfabriek de Brug. De levering en montage verzorgen wij vanzelfsprekend tot in de puntjes! 
 
GKB SON, vakwerk om in te lijsten!