Kunststofkozijnen
Timmerwerkplaats J Wessels in
Stadskanaal
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerwerkplaats J Wessels
Leerlooier 5/B
9502KG Stadskanaal

tel: 06-12669837

Extra informatie

Timmerwerkplaats J Wessels is een zelfstandige onderneming en wordt gerund door Jaap Wessels. In mei 2005 is hij begonnen met de zaak en door het groeiende succes kon hij in januari 2007 een eigen pand openen aan de Drentse Poort in Nieuw Buinen. Het bedrijf is gericht op het maken van ramen, deuren, trappen en kozijnen maar biedt daarnaast ook de mogelijkheden om ander maatwerk af te leveren. Kenmerkend voor het werk van Jaap is de door hem geliefde houtbewerking techniek; de dubbele pen- en gatverbinding. "Op lange termijn is deze verbinding sterker en we streven naar kwaliteit."   
Timmerwerkplaats J. Wessels is er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De producten worden na vervaardiging gespoten in de eigen spuiterij. Alles wordt vrijwel altijd afgeleverd met een grondlaag die gelijk is aan drie keer gronden met de kwast. Desgewenst kunnen de producten ook worden afgelakt. 
 
De producten van Timmerwerkplaats J. Wessels worden gemaakt van hout dat voorzien is van een FSC-keurmerk en een KOMO-certificaat.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Trappen