Kunststofkozijnen
MTD Montage in
Stiens
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MTD Montage
Seerob 34
9051 VA Stiens

tel: 058 - 2573388

Extra informatie

Welkom bij MTD Montage   
MTD Montage showroom in Stiens 
 
MTD Montage is een jong en dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt door producten van topkwaliteit, deskundig advies en een persoonlijke benadering. Van dakkapellen tot zonwering, van horren tot renovatie, wij zijn u graag van dienst! 
 
Sinds maart 2012 hebben wij een geheel nieuwe kozijnen showroom in Stiens. Met 300m² kunststof kozijnen, deuren, grepen, structuren en materialen is dit de grootste Finstral Kozijnen showroom van Nederland. 
 
Natuurlijk horen we graag uw reactie! Of het nu gaat om een vraag, deskundig advies of een aanvraag voor een offerte, u kunt ons bereiken door even te bellen, een e-mail te sturen of door ons contactformulier in te vullen. Wat ons betreft, graag tot ziens!  
 
Update: MTD Montage staat niet stil. Deze zomer hopen wij u een nieuwe website te kunnen presenteren. Een website met daarop onze laatste projecten en nieuws. Houd de website daarom goed in de gaten. 
 
Kunststof kozijnen 
 
Kunststof kozijnen van MTD montage 
 
Kunststof kozijnen hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Steeds meer mensen zien de unieke voordelen van de keuze voor kunststof, zeker nu ook het uiterlijk dezelfde uitstraling heeft als hout. MTD Montage heeft oplossingen voor alle stijlen, traditioneel en eigentijds. Het materiaal is uitermate duurzaam, onderhoudsvrij en zeer comfortabel in gebruik. U bent verzekerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, zeer deskundige montage en een ijzersterke garantie. 
 
Leverancier van Finstral 
 
Met MTD Montage kiest u voor een uniek product! Wij zijn het enige montagebedrijf in het noorden dat kunstof kozijnen van Finstral plaatst. Finstral is de enige leverancier die gebruik mag maken van de ingewalste houtnerf! Voordeel voor u is niet alleen een onvergelijkbaar mooie uitstraling, maar ook een extra hard oppervlakte waardoor het materiaal nog minder snel beschadigt en minder gevoelig is voor vuilaanslag. 
Met uw keuze voor kozijnen van Finstral kiest u niet alleen voor een uniek design, duurzaamheid en een scherpe prijs. U levert ook een actieve bijdrage aan het milieu! Door een betere isolatie bespaart u op uw energiegebruik en uw kozijnen kunnen volledig gerecycled worden! Bovendien heeft u geen schilder meer nodig en blijven dus ook verf- en oplosmiddelen het milieu bespaard! 
 
Leverancier van Alkuplus| 
 
Naast leverancier van Finstral zijn we ook trotse distributeur van het merk Alkaplus. Hierdoor kunnen wij u een extra uitgebreid assortiment aanbieden. Alkaplus is een gerenommeerd bedrijf met een focus op kwaliteit. Daarbij vinden ze het belangrijk om een betaalbare kwaliteit kunststofkozijnen aan te bieden. Naast kunststofkozijnen kunt u ook bij MTD Montage kunststof voordeuren, schuifpuien, dakkapellen, rolluiken of horsystemen van het merk Alkaplus bij ons bestellen.

Specialiteit
  • Kunststof kozijnen 
  • Serres 
  • Dakkapellen 
  • Dakgoten 
  • Verbouw 
  • Renovatie 
  • Gevelbekleding 
  • Zonwering