Kunststofkozijnen
Aluminiumindustrie Alhako BV in
Stramproy
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aluminiumindustrie Alhako BV
Hoverveld 5
6039SE Stramproy

tel: 0495-562600

Extra informatie

Over Aluminiumindustrie Alhako BV   
Directeur/Eigenaar: Dhr. J.H. Koppen. 
Aluminiumindustrie Alhako BV is opgericht in 1980 te Soerendonk: 1 jaar gevestigd in Soerendonk en daarna verhuisd naar de Industrieweg te Stramproy. 
In 1984 heeft men een bedrijfspand gebouwd aan de Hoverveld te Stramproy, wat tot op heden de bedrijfslokatie is.  
 
Heden ca. 65 medewerkers. 
Omzet: 9,5 miljoen Euro per jaar.  
 
Aluminiumindustrie Alhako BV produceert aluminium raamkozijnen en deurkozijnen, aluminium vliesgevels, hefschuifpuien, etc. voor de utiliteitsbouw; zowel voor nieuwbouw als renovatie. 
Aluminiumindustrie Alhako BV werkt verreweg het grootste gedeelte voor aannemers, architecten, stichtingen en ook voor particulieren. 
 
Aluminiumindustrie Alhako BV levert en monteert compleet inclusief glas.  
Werkgebied: hoofdzakelijk ten zuiden van de lijn Amsterdam-Apeldoorn. 
 
Met een imposante referentielijst is Alhako te Stramproy/Weert een bekende naam in de wereld van de architectuur. 
Als gerenommeerd bedrijf in het fabriceren en monteren van aluminium kozijnen, ramen deuren en vliesgevels voor de utiliteitsbouw is Alhako een graag genoemde naam in menig bestek van de architecten. 
 
Het bedrijf onderscheidt zich enerzijds door een grote flexibiliteit en anderzijds door een hoge mate van vakmanschap: dit met name op het gebied van aansluitingen van de aluminium puien op bouwkundige delen. 
Bij Aluminiumindustrie Alhako BV is vrijwel alles mogelijk op het gebied van aluminium kozijnen en vliesgevels. 
 
De diverse systemen worden in eigen fabriek naar de wensen en ontwerpen van de architect gemaakt. Daarnaast heeft Alhako een eigen coat afdeling waar ze de profielen, die in brute uitvoering en op standaard handelslengte geleverd worden, zelf op kleur coaten. Met name hieraan dankt Alhako haar flexibiliteit en duurzaamheid.

Specialiteit
  • Aluminiumraamkozijnen 
  • Aluminiumdeurkozijnen 
  • Aluminiumvliesgevels 
  • Hefschuifpuien 
  • Montageinclusiefglas 
  • Eigencoatafdeling