Kunststofkozijnen
Van Dijk BV Bouwbedrijf in
Surhuisterveen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Dijk BV Bouwbedrijf
Zoom 13
9231DX Surhuisterveen

tel: 0512-368070

Extra informatie

Met het bouwconcept dat Van Dijk BV Bouwbedrijf u biedt, bent u van de eerste schets tot en met de uiteindelijke realisatie betrokken bij de ontwikkeling van uw woonwensen. Omdat ontwerpen en bouwen een creatief samenspel is, hebben wij alle disciplines in eigen huis. Wij ontwerpen zelf in elke gewenste stijl en met oog voor uw budget. Met één aanspreekpunt kunnen wij u op een persoonlijke en adequate manier van dienst zijn. Dit werkt zowel overzichtelijk als kostenbesparend. Bouwbedrijf van Dijk realiseert al ruim 30 jaar nieuwbouwwoningen, verbouwingen en bedrijfspanden met een verrassend eigen gezicht. Klik op het logo om meer te weten te komen over ons bouwconcept.   
Met van Dijk Ontwerp & Advies hebben wij een onderdeel gecreëerd dat los staat van het bouwbedrijf. Voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt kunt u bij ons onafhankelijk ontwerp- en tekenwerk uit laten voeren zonder dat hieraan de naam van het bouwbedrijf verbonden is. Wilt u een verrassend, maar niet overbodig duur en ingewikkeld ontwerp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze achtergrond als aannemer kunnen wij u ook op het praktische vlak goed van dienst zijn en hebben wij een goede "feeling" met de huidige bouwkosten. 
 
Ontwerp- en tekenwerk 
Een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen: 
 
  • Inventarisatie wensen 
  • Schetsontwerpen 
  • Bestek- en werktekeningen 
  • Calculatie/kostenberekening 
  • Sterkteberekeningen 
  • Energie Prestatie berekeningen 
  • Aanvraag bouwvergunningen 
  • Kozijntekeningen 
  • Bouwbegeleiding en -advisering 
 
Zelf bouwen? 
 
Van Dijk Ontwerp & Advies biedt de mogelijkheid om uw woning in eigen beheer te bouwen. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. In onderling overleg wordt vastgesteld welke werkzaamheden door u worden uitgevoerd en welke door ons. Uitgangspunt is dat wij op cruciale momenten bij kunnen springen als het gaat om de levering van materialen, (zwaar) materieel en mankracht en uiteraard met deskundig advies. 
 
Informatie 
 
Meer weten? Vraag het ons! U bent altijd welkom, ook om een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te nemen. Heeft u liever dat we bij u komen? We doen het met plezier. 
 
Voortgekomen uit een rijke traditie in de nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden is Van Dijk Kozijnen ontstaan als onderdeel van Bouwbedrijf van Dijk BV. Wij beschikken over een modern machinepark waardoor een flexibele, snelle en efficiënte productie op maat mogelijk is. In zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen wij u van dienst zijn met aantrekkelijke prijzen. 
 
Werkzaamheden 
 
Naast "standaard" kozijnen en ramen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten maken wij tevens kozijnen ten behoeve van renovatie- en restauratiewerk. Uiteraard uitgevoerd in de specifieke en gewenste profileringen. Kortom ambachtelijke producten met behulp van moderne techniek. 
 
Van Dijk Kozijnen is eveneens uw partner voor het plaatsen van serres, schuifpuien en dakkapellen. Volledig door ons bouwbedrijf gemonteerd of als bouwpakket om zelf te plaatsen. 
 
Kwaliteit 
 
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De productie, plaatsing en afwerking wordt uitgevoerd door zeer ervaren vaklieden. Hang- en sluitwerk is standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In onze kozijnen kan elk type beglazing worden toegepast. Tevens is er keuze uit een ruim assortiment producten, zoals hef- schuifpuien, draai-kiepramen en verschillende soorten raam- en deurbeslag. 
 
Advies 
 
De medewerkers van Van Dijk Kozijnen zijn deskundige gesprekspartners die u van een gedegen advies kunnen voorzien. Uitgangspunt daarbij is dat u een esthetisch verantwoorde oplossing aangereikt krijgt die niet alleen functioneel is, maar ook prijstechnisch interessant.