Kunststofkozijnen
Alpeera Bouwbedrijf in
Tiel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alpeera Bouwbedrijf
Morsestraat 11/R
4004JP Tiel

tel: 0344-616868

Extra informatie

Eigenaren van Alpeera Bouwbedrijf, Frank van Peer en Raymond Altena, deden na hun timmeropleiding te hebben voltooid eerste enkele jaren ervaringen op in het vak, voordat zij in 2002 hun eigen bedrijf oprichtten.  Hoewel Frank van Peer en Raymond Altena vandaag de dag nog altijd met zijn tweeen werken, hebben zij inmiddels een flink netwerk om zich heen verzameld van kleine gespecialiseerde zelfstandigen, die hun expertise in kunnen zetten waar nodig. Hierdoor is Alpeera in staat om ieder project aan te nemen. Van het plaatsen van een deur tot en met het opleveren van een complete woning. 
 
Eén vast aanspreekpunt 
 
Doordat Alpeera Bouwbedrijf met een klein team werkt zijn de lijnen kort: u heeft altijd één vast aanspreekpunt en offertes kunt u binnen twee weken in huis hebben. Bovendien liggen de prijzen bij Alpeera Bouwbedrijf vele malen lager dan bij een groot bouwbedrijf. 
Er wordt altijd netjes en vakkundig gewerkt. Alpeera Bouwbedrijf streeft naar perfectie en zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw bouw aan hen uit kunt besteden. 
Niets is gek genoeg voor Alpeera Bouwbedrijf. Komt u er zelf niet uit? Dan denken Frank van Peer en Raymond Altena graag met u mee! 
 
Uitstel van executie 
 
Na ruim 10 jaar is Alpeera Bouwbedrijf niet langer meer alleen maar bekend in de regio, maar tevens ver daarbuiten. Vorig jaar was het bouwbedrijf uitgebreid in beeld tijdens het televisieprogramma 'Uitstel van executie' waarin Frank van Peer en Raymond Altena samen met allerlei andere bedrijven uit de regio belangeloos hun medewerking verleenden aan het verbouwen van een onverkoopbaar huis op Passewaay. Onder andere sloopwerkzaamheden, maar ook stucwerk, het plaatsen van een nieuwe badkamer en het zetten van een dakkapel werden door Alpeera Bouwbedrijf tot in detail uitgevoerd. Eenmaal opgeknapt vond het huis, onder andere mede dankzij de hulp van Alpeera Bouwbedrijf, snel nieuwe eigenaren.

Specialiteit
  • Kantoor  
  • Stucwerk  
  • Veranda