Kunststofkozijnen
Meubelmakerij Huub de Krom VOF in
Tilburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Meubelmakerij Huub de Krom VOF
Past van Beurdenstraat 55
5046HK Tilburg

tel: 013-5420281

Extra informatie

Meubelmakerij Huub de Krom   
Vakwerk op maat in hout en plaat 
 
Meubelmakerij Huub de Krom is een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie werkzaam is. 
Wij maken meubelen op ambachtelijke wijze produceren maatwerk kozijnen, verzorgen exclusieve interieuraftimmeringen en stofferen zitmeubelen. Hierbij staan maatwerk en kwaliteit centraal. 
Door jarenlange ervaring in het vak kunnen wij tegemoet komen aan complexe en unieke wensen van de klanten. 
Wij werken voor bedrijf en particulier met een veelzijdigheid aan materialen. Beuken, eiken, wengé, teak en veel andere houtsoorten, zowel massief als gefineerd, zijn een greep uit de mogelijkheden Mdf kan worden gebruikt als basis voor de meubelen. 
De meubelen worden afgewerkt door ze te spuiten met professionele watergedragen lakken en beitsen in de meest gangbare kleuren. 
 
Voor unieke meubelen,interieurafwerking, kozijnen of stoffering van zitmeubelen neem gerust contact met ons op. Natuurlijk ook voor vrijblijvende informatie.  
 
Producten 
 
Wat niet te koop is maken wij.  
 
Er zijn mensen die net iets anders willen dan andere mensen, een ander model, een ander formaat. Terug naar originele staat van vroeger, bijvoorbeeld authentieke deuren. Hiervoor zijn wij het juiste adres.  
 
Zo zijn de producten die wij maken zeer uiteenlopend. 
Van aankleedtafel tot seniorenbed.  
 
Aan de hand van uw eisen, afmetingen, materiaalkeuze, afwerking, onze ervaring en de huidige technologie wordt een praktisch model ontwikkeld. 
 
Na uw goedkeuring over de prijs, het ontwerp gaan wij aan de slag.

Specialiteit
  • Tafels 
  • Meubelen 
  • Keukens/Badkamers 
  • Slaapkamers 
  • Deuren 
  • Kleintimmerwerk 
  • Projecten 
  • Stoffering