Kunststofkozijnen
Windows for life - Kunststof kozijnen in
Tolkamer
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Windows for life - Kunststof kozijnen
Boterdijk 8
6916 BW Tolkamer

tel: 0316 785239

Extra informatie

Windows for life - Kunststof kozijnen maakt kunststof en houten kozijnen van industriële kwaliteit nu ook beschikbaar voor particulieren!   
Ons team draagt zorg voor de levering, zorgvuldige montage en goede service van uw kunststof of houten kozijnen en veiligheidsdeuren tegen scherpe prijzen. Daarom geven wij ook 10 jaar garantie op onze kozijnen. 
Interesse? Vraag om een investeringsvoorstel of SMS uw naam en telefoonnummer naar +31 (0) 646 29 64 02 en wij zullen direct contact met u opnemen. 
 
Speciale subsidie mogelijkheid op isolatie glas. 
 
Ook kunnen wij u adviseren over de subsidie mogelijkheden op isolatieglas. Tot 500 euro contant terug ontvangen? Neem contact met ons op! 
 
Wij leveren volgens de voorwaarden zodat u in de provincie Gelderland uw subsidie van maximaal €500 (of zelfs €750 bij 6 deelnemers) kunt krijgen met uitzondering van de gemeente Duiven, Wageningen en Apeldoorn. Lees HIER meer over deze subsidie 
 
Duurzaam 
 
Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht. Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen.  
 
Energie en comfort in evenwicht  
 
Betekent die roep om een groter milieubewustzijn dat we ook aan wooncomfort moeten inboeten? Helemaal niet. Integendeel. Fabrikanten van bouwmaterialen stellen alles in het werk om een evenwicht te zoeken tussen energiezuinig bouwen en comfortabel wonen. 
 
Goede prijs-kwaliteitverhouding 
 
Onze kunststof en houten kozijnen en veiligheidsdeuren hebben de allerhoogste kwaliteit aan een uitstekende prijs. Door ons wordt de levering, montage en service perfect verzorgd. 
 
 
De hoogste kwaliteit kunststof kozijnen voor betaalbare prijzen 
 
Kunststof kozijnen hebben tegenwoordig uitsluitend voordelen. Ze zijn bestand tegen wind, water, zon, warmte en kou. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat. 
Onze kunststof kozijnen hebben de allerhoogste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Wij verzorgen voor u de levering, montage en service. 
 
WINDOWS for life kan zowel de topkwaliteit kozijnen van Deceuninck als de betaalbaardere kwaliteitskozijnen van Inoutic aanbieden. 
 
 
bespaar op energieBespaar op uw energiekosten 
 
Niet alleen door de prijs van een kozijn en de besparing op uw maandelijkse energiekosten door de perfecte thermische isolatie wordt een kunststof kozijn goedkoop. 
De duurzame kwaliteit die garandeert tevens dat uw kozijnen jaren langer meegaan. Gooi geen geld meer onnodig weg! 
 
 
Bespaar op onderhoud 
 
bespaar op onderhoudDe kunststof kozijnen van Windows for life zijn tevens vuilafstotend. Dus nooit meer schilderen, schoonmaken en vrijwel geen onderhoud, is dat geen prachtig vooruitzicht? 
Weersinvloeden krijgen geen vat op PVC-bouwmaterialen. Problemen zoals verrotting, roestvorming,… zijn uitgesloten. Zelfs in speciale omstandigheden zoals in kustgebieden (zout, stormen, zon…) vormt PVC de beste keuze. 
Door de schimmelwerende eigenschappen van PVC heeft u geen last van bacteriële woekering op uw kozijnen. 
 
Door zijn gesloten, gladde oppervlak is PVC uiterst makkelijk schoon te maken met een milde huishouddetergent, opgelost in water. Dit houdt ook in dat het product vrijwel onvervuilbaar is, omdat er geen poriën zijn waar het vuil kan indringen…  
 
 
Meer veiligheid 
 
Effectieve inbraakveiligheid door de dikwandige versterkingen en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en het inbraakwerend beslag. Alle Deceuninck profielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Rust en veiligheid. 
 
 
Geschikt voor elke woonstijl 
 
Onze kozijnen worden toegepast in strakke, hedendaagse woonstijlen maar ook veelvuldig in klassieke bouw. Ontdek de nieuwe kijk op kunststof kozijnen. 
 
 
Wat kost een kunststof kozijn? 
 
De prijs is afhankelijk van de afmeting en het aantal kozijnen dat u wenst. Vraag via ons contactformulier geheel vrijblijvend een kozijnenofferte op en ontvang zo spoedig mogelijk een scherp voorstel. U kunt ook via ons contactformulier de prijslijst kunststof kozijnen opvragen. 
 
 
Energie en comfort in evenwicht  
 
evenwichtBetekent die roep om een groter milieubewustzijn dat we ook aan wooncomfort moeten inboeten? Helemaal niet. Integendeel. Fabrikanten van bouwmaterialen stellen alles in het werk om een evenwicht te zoeken tussen energiezuinig bouwen en comfortabel wonen. Ons kozijn-, raam- en deursysteem profileert zich als een product dat de levenskwaliteit op meerdere vlakken verbetert. Op de site krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van onze profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet, kortom de superieure kwaliteit. 
 
 
Doelmatige thermische isolator 
 
Zoals hout is ook PVC een goede isolator. Zijn coëfficiënt van warmtegeleidbaarheid is zelfs nog iets lager: 0,17 W/mC°, tegen 0,23 W/mC° voor hout. De warmtegeleidingscoëfficiënt van aluminium bedraagt ongeveer 210 W/mC°. Op deze manier houd u de warmte waar u het wilt hebben: in uw huis. 
 
 
Doelmatige akoestische isolator 
 
Het PVC-kozijnsysteem en de geavanceerde afdichtingen zijn zo ontworpen dat de kamer afgeschermd is van het geluid.  
 
 
De ecologische voordelen van PVC  
 
  • lange levensduur 
  • onderhoudsarm (schilderen of oliën overbodig) 
  • laag energieverbruik tijdens de productie 
  • éénvoudige technologie voor recycling (vermalen) 
  • vandaag wordt bijna 100% van het verzameld afval gerecycleerd