Kunststofkozijnen
M Nederlands Aannemers- en Timmerbedr BV in
Valkenburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

M Nederlands Aannemers- en Timmerbedr BV
Sibberkerkstraat 2
6301AW Valkenburg

tel: 043-6013552

Extra informatie

M Nederlands Aannemers- en Timmerbedr BV is een gerenomeerd familiebedrijf en steeds van vader op zoon overgedragen. De huidige directeur, Marcel Nederlands, is 23 jaar werkzaam in het bedrijf, waarvan al 15 jaar als directeur. Het bedrijf heeft een rijke bouwhistorie van bijna 100 jaar.   
Deze jarenlange ervaring staat borg voor een gedegen vakmanschap en een goede kwaliteit. Ook de jarenlange goede relaties met onze vaste klanten spreken voor zich. 
 
Momenteel zijn er 12 ervaren medewerkers werkzaam. Het personeel is vakbekwaam en VCA opgeleid.  
Als erkend leerbedrijf zijn er meerdere leermeesters in dienst. 
 
Vanaf het eerste (bij voorkeur telefonische) contact zullen uw belangen persoonlijk en vakkundig worden gewaarborgd. Met de tekeningen en/of bestek als uitgangspunt wordt er een nauwkeurige open begroting overlegd, waarin de opgenomen werkzaamheden en materialen met prijzen duidelijk opgenomen zijn om een zo volledig mogelijk beeld te geven. 
 
Bij gunning van de opdracht kunt u rekenen op een goede begeleiding en vakkundige en correcte uitvoering van de werkzaamheden met een kwalitatief hoogwaardig resultaat. 
 
M Nederlands Aannemers- en Timmerbedr BV is onder meer erkend deelnemer van Bouwgarant. Dat de onderneming lid is van Bouwgarant betekent onder andere dat de onderneming periodiek getoetst wordt op kwaliteit, helderheid van afspraken, grip op kosten, service en betrouwbaarheid.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Restauratie 
  • Timmerwerken 
  • Dakwerken 
  • Luifels 
  • Woningen,bedrijven 
  • Kerken,monumenten