Kunststofkozijnen
R&L Montage in
Varsseveld
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

R&L Montage
Zelhemseweg 25
7051 ZB Varsseveld

tel: 0315-243719

Extra informatie

R&L montage   
Welkom bij R&L montage. We kunnen u een compleet assortiment aan kozijnen, serres en veranda`s aanbieden. U heeft een uitgebreide keuze op gebied van materiaal en vorm. 
 
Onze kozijnen en serres worden gemaakt van hoogwaardige materialen. U kunt kiezen uit kunststof, aluminium en hout. Wij voorzien onze producten van het door u gewenste glas. 
 
Onze ramen en deuren zijn in elke gangbare vorm en maat en in alle kleuren leverbaar. Daarbij kunt u denken aan: vaste ramen, draai-kiepramen, hef- en schuifdeuren, voor- en achterdeuren, enz. 
 
Meer informatie over onze producten vindt u onder kozijnen, serres, veranda's en schuifpuien. 
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. U kunt daar eventueel ook direct een offerte aanvragen. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook! 
 
R&L montage, al 10 jaar een betrouwbaar adres! 
 
Advies 
 
Omdat elke situatie is anders en er is geen standaard-oplossing is voor alle woningen, denkt R&L montage graag mee in de vormgeving van uw woning. Al in de ontwerpfase kunnen wij u adviseren over de beste mogelijkheden in uw situatie: 
R&L montage staat u met raad en daad bij dankzij inzicht, deskundigheid en ervaring. 
 
Afstemming op de woning 
Het uiterlijk van de serre en kozijnen wordt afgestemd op de architectuur van uw woning of project. 
 
Voor de renovatiemarkt zijn er speciale raamsystemen ontwikkeld in zowel kunststof als aluminium. Zij vervangen oude ramen met behoud van stijl en karakter van de woning. Dus hedendaags comfort met het uiterlijk en de sfeer van toen. 
Voor een moderne woning hebben wij natuurlijk ook de juiste ramen en deuren: in elke gewenste kleur en vorm. 
 
Producten 
 
Bij de producten van R&L montage gaat het om meer dan alleen het door-laten van licht. Een eenvoudige bediening en een optimale wind en waterdichtheid zijn van groot belang. (zie ook kwaliteit) 
 
Kwaliteit 
 
Vakmensen 
 
R&L montage is een toonaangevend bedrijf op het gebied van kozijnen, serres, veranda's en schuifpuien. Onze producten worden uitsluitend ge-plaatst door goed opgeleide, ervaren vakmensen. Kwaliteit staat dan ook hoog in onze vaandel. 
 
Wij bieden u daarmee een totaalpakket aan kwaliteitzorg in productie en montage. Dat wij met deze keurmerken mogen werken, betekent ook dat onze producten voldoen aan de voorgeschreven NEN-normen die gelden voor wind- en waterdichtheid en van de stijfheid van de geleverde materialen. 
 
10 jaar garantieGarantie 
 
R&L montage geeft u 10 jaar fabrieks- en montage-garantie. 
 
Producten 
 
Bij de producten van R&L montage gaat het om meer dan alleen het doorlaten van licht. Een eenvoudige bediening en een optimale wind en water-dichtheid zijn van groot belang. 
 
Energie en milieu 
 
Zo houden onze ramen en deuren het slechte weer voor u buiten. Het isolatieglas is van hoge kwaliteit. Door de hoge isolatiewaarde bespaart u jaarlijks honderden euro's op uw stookkosten. 
 
Maar we letten niet alleen op de energie-aspecten. Onze grondstoffen, productiemethoden, enz. worden op milieubelasting getoetst. Door te kiezen voor producten van R&L montage kiest u voor een gezonder milieu. Ook komende generaties zullen daarom van al dit comfort kunnen genieten.  
 
Kozijnen 
 
In ons grillige klimaat staan kozijnen bloot aan allerlei extreme weers-invloeden. MIJN-KOZIJN-kunststofkozijnen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden, want met af en toe eenvoudig schoonmaken blijven uw kozijnen er uitzien als nieuw. 
Het vakmanschap van R&L montage en de kwaliteit van de kozijnsystemen zorgen ervoor dat uw woning in korte tijd een sensationele gedaantewisseling kan ondergaan. 
 
Veiligheid staat voorop 
 
Al onze ramen hebben afsluitbare handgrepen. Dit is veilig tegen inbraak. Maar het is ook een prettige gedachte wanneer u kinderen heeft. 
In ieder kozijn is een stalen versterking in de profielconstructie gemaakt. Hierdoor kent het de allerhoogste inbraakwerendheid. 
 
Keurmerken 
 
Politiekeurmerk veilig wonenR&L montage beschikt over alle keurmerken die bij een kunststof kozijn horen. 
Kijk voor meer informatie hierover bij kwaliteit. 
 
Classic 135Systeem Classic 135 Design 
 
Kozijn Systeem Classic 135 Design Als voorbeeld presenteren we het Systeem Classic 135 Design. Dit profiel is speciaal ontworpen voor de particuliere woningbouw en voldoet aan alle keurmerken. 
Het is een kaderprofiel met 'verdekte ontwatering', dat wil zeggen, de kozijnen zijn gemaakt zonder storende waterkapjes. 
De bouwdiepte is 135 mm. Dat is speciaal bedoeld voor een spouw van meer dan 100 mm. Het is te leveren voor alle raam- en deurtypen, binnen en buiten en in verschillende kleuren. 
Systeem Classic 135 Design voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2 volgens het bouwbesluit.