Kunststofkozijnen
L vd Ven Bouwbedrijf in
Veghel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

L vd Ven Bouwbedrijf
Erpseweg 3
5463PG Veghel

tel: 0413-366933

Extra informatie

De 21e eeuw. Nu, in ons nieuwe millennium, is nog steeds op de plek waar grootvader het fundament legde ons moderne bouwbedrijf gevestigd. Nog steeds Van de Ven, een grote bouwfamilie. Een bouwfamilie met zelfs echte ‘schoonfamilie’ want sinds een aantal jaren maakt naast het gerenommeerde Limburgse bouwbedrijf Coppes ook Nieuwenhuizen Daandels Bouw uit Uden deel uit van ons bedrijf.   
Zo zijn we uitgegroeid tot een omvangrijke en veelzijdige onderneming, actief in de ontwikkeling en realisatie van projecten en bouwwerken op vrijwel elk terrein. Voor de meest veeleisende opdrachtgevers. We verwerven opdrachten door (openbare) aanbesteding, werken in bouwteamverband of volledig turnkey. De opdrachtgever bepaalt. We reageren alert en communiceren en handelen direct. Voorwaarden voor een soepel en efficiënt verlopend bouwproces. 
 
Utiliteitsbouw, institutionele bouw, woningbouw en renovatie, restauratie... het is ons op het lijf geschreven. Sneller, beter, economischer. Zo zijn we bijvoorbeeld toonaangevend in het ontwikkelen en bouwen van bedrijfsgebouwen. We ontwikkelden hiervoor een geheel eigen bouwconcept waarbij zelfs zeer grote projecten desgewenst turnkey worden opgeleverd. Onze bouwfilosofie luidt daarom ook ondubbelzinnig: in een zo kort mogelijk tijdsbestek kwalitatief hoogstaand bouwen, tegen een zo scherp mogelijke prijs én… met de know-how van een ervaren bouwer. Want we denken graag mee met onze opdrachtgever en geven graag adviezen, gedurende het hele bouwproces. Hoe we dat doen, voor wie en hoe dat er uit ziet? Deze brochure geeft een indruk. Laat onze referenties u overtuigen. De conclusie zullen we u echter al verklappen: Bouwbedrijf Van de Ven betekent bouwen met verstand van zaken. 
 
 
Jongerencentrum te Best. 
 
 
De (bouw)wereld is dynamisch. Technieken en materialen veranderen en innoveren voortdurend. Maar ook onze samenleving en ons milieu stelt telkens hogere eisen. Ook aan onze bouworganisatie. Daarom investeren we continu in mensen en in materieel. In werving van nieuwe expertise en nieuwe techniek. En in training, bijscholing of omscholing van onze medewerkers. We blijven alert, we blijven betrokken. Zelfs buiten ons eigen bedrijf werken we aan opleiding en innovatie. Zo stonden we bijvoorbeeld aan de wieg van de ReVaBo, een regionale vakopleiding voor het bouwbedrijf. Een leerling-bouwplaats leidt jonge mensen op tot vakkundige bouwers. Kennis en kunde van onze moderne tijd, met respect voor het ambacht. Daarom kunnen we vandaag én in de toekomst zeggen: Bouwbedrijf Van de Ven betekent “bouwen aan de toekomst met respect voor het verleden”. 
 
 
Of een project nu groot is of klein, erg groot of ongelooflijk groot, we realiseren het snel, goed en economisch. Volledig geoutilleerd, met modern materieel en deskundige medewerkers met expertise in elk facet van elke bouw. De modernste bouwtechnieken of het meest ambachtelijk vakmanschap, we hebben het in eigen huis. Zelfs een KOMO-gecertificeerde timmerfabriek en een groothandel in hout- en bouwmaterialen maken deel uit van onze groeiende ‘bouwfamilie’. Ons bouwteam is berekend op de hoogste eisen die worden gesteld aan kwalitatief bouwen. Overigens zijn we, zoals u mag verwachten van een bouwer van formaat, ISO 9001 genormeerd.