Kunststofkozijnen
M.K.G. Design in
Venray
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

M.K.G. Design
De Hulst 8a
5807 EW Venray

tel: 0478 - 76 90 12

Extra informatie

M.K.G. Design gevestigd in venray levert vervangt (en monteert) in Venray, Horst, Venlo, Helmond, Gemert, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Bergen, Arcen en omgeving hoogwaardige kunststof kozijnen. Milieubesparende en energiebesparende kozijnen deuren, ramen, voordeuren, schuifpuien voorzien van HR ++ beglazing, welke voldoen aan de strengste Nederlandse eisen van KOMO, SKG, VKG, en politie keur veilig wonen, voor zowel nieuwbouw als renovatie.   
Ook Gevelbekleding, veranda`s, rolluiken, Screens, en inzethorren hebben we in ons assortiment Van offerte tot en met een vakkundige montage en service, alles gebeurt in eigen beheer waardoor wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen voor het plaatsen en vervangen van uw kozijnen. 
 
Samen met u realiseren wij uw wensen 
 
Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om de kozijnen op te nemen en u te voorzien van de gewenste informatie Wij bieden U: Ruim 20 jaar ervaring in de branche, een deskundig en persoonlijk advies, uitgaande naar uw wensen, een duidelijke overzichtelijke offerte en uitstekende garantie 
 
Vraag nu uw gratis offerte aan, en ontdek de voordelen.

Waarom zou u kiezen voor M.K.G. Design 

* M.K.G. Design werkt samen met gerenommeerde Nederlandse bedrijven die net als M.K.G. Design, kwaliteit boven kwantiteit kiezen. Allemaal aangesloten bij hun brancheorganisaties en geeft zekerheid voor u 
 
* Een duidelijk en eerlijk advies over uw kozijnen en overige producten. 
 
* U krijgt standaard 10 jaar garantie op montage, en fabriek garantie op alle producten die wij leveren. 
 
* Een duidelijke en overzichtelijke offerte, prijsoverzicht en kozijnstaat. Dus geen verassingen achteraf 
 
* Altijd een vakkundige montage van de kozijnen, lichtstraten, gevelbekleding, veranda’s. De eigenaar monteert vaak zelf mee. Na afloop nemen wij het afval weer netjes mee, opgeruimd staat netjes 
 
* Kunststof kozijnen van TOP kwaliteit, namelijk ALKU plus kozijn. Welke aan de hoogste eisen voldoet: SKG, V.K.G, kiwa, PKVW, KOMO. 
 
* Uitgevoerd naar eigen keuze in de kleur Wit of Crème of met renolite[houtmotief] of met een gladde acrtlaat toplaag 
 
* Glas naar keuze volgens de gestelde normen en figuurglas in diverse uitvoeringen. 
 
* Veiligheid beslag volgens de NEN normen en politie keur veilig wonen. 
U koopt zonder risico! 
Er is in de kozijnen branche veel gebeurd, er zijn solide bedrijven, maar ook bedrijven die het te niet nauw nemen met u spaarcenten, zodat u ondanks hun mooie beloftes toch niet krijgt waar u uiteindelijk voor gekozen heeft. Of erger dat u helemaal niets krijgt, omdat ze met de noorderzon zijn vertrokken. Dit doet de kozijnen branche geen goed aan helaas, zodat ook diegene die het wel serieus bedoelen ook hier onder leiden. 
 
Door onze unieke opzet, bent u WEL verzekerd van levering van u kozijnen. U koopt dus zonder risico, wat er ook gebeurt. Wij vertellen u graag hier meer over. 
 
U krijgt na montage van de kozijnen ons UNIEK Service kaart waardoor u altijd van een snelle service bent verzekerd. 
 
Daarnaast krijgt U van onze leverancier een Garantiecertificaat voor de door hun geleverde kunststof gevelelementen