Kunststofkozijnen
Machinaal Timmerbedrijf De Vaan B.V. in
Vlijmen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Machinaal Timmerbedrijf De Vaan B.V.
Hongerenburgweg 10
5251 VK Vlijmen

tel: 073-5116416

Extra informatie

Waarom de Vaan   
Machinaal Timmerbedrijf De Vaan B.V. bestaat al bijna 25 jaar en heeft geruime ervaring met alle facetten van de timmerindustrie. Dit is zeer uitéénlopend, of het nu gaat om een enkel kozijn of om een groot project. 
 
Wanneer het gaat om het inbouwen van houtwerk, kiest u logischerwijs voor een specialist met verstand van zaken. Dan is Timmerbedrijf De Vaan de juiste keus. Wij stellen alles in het werk om u snel te voorzien van een houtproduct dat letterlijk en figuurlijk ‘past’. Zowel in uw huis, bij uw persoon als binnen uw budget. 
 
Machinaal Timmerbedrijf De Vaan B.V. heeft maakt het u tijdens de (ver)bouw zo gemakkelijk mogelijk waar het gaat om houtwerk. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij snel reageren op al uw vragen en opmerkingen.