Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf Joziasse BV in
Vlissingen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf Joziasse BV
Industrieweg 5
4382NA Vlissingen

tel: 0118-417873

Extra informatie

Aannemersbedrijf Joziasse BV voor uw nieuwbouw, verbouw en onderhoud   
Laten we ons eens voorstellen. 
 
Wij zijn Aannemersbedrijf Joziasse BV, en ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. 
Kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden. 
 
 
Ons bedrijf is flexibel en is uitgerust met een modern kantoor, machinale werkplaats, magazijn en een opslag ruimte. Bouwbedrijf Joziasse is o.a. lid van Bouwend Nederland, en is gecertificeerd volgens de normen van het ISO 9001 kwaliteit systeem en wij zijn VCA gecertificeerd. Voor het ingevoerde kwaliteit systeem bewaken wij constant de vereiste procedures, en zien toe dat werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. 
 
 
Ontwikkeling 
 
Aannemersbedrijf Joziasse BV is opgericht in 1960 door de naamgever dhr J. Joziasse. Een oud pakhuis in de binnenstad was tegelijkertijd kantoor, werkplaats en magazijn. Met een oude bestelwagen bezocht hij zijn klanten in de directe omgeving. In 1995 is het bedrijf overgenomen door de huidige directeur Johan de Visser.Het bouwbedrijf is sindsdien gegroeid van 8 naar 60 medewerkers en had daarvoor behoefte aan uitbreiding van de bedrijfsruimte. In 1999 werd het pand naast de al bestaande locatie aan de Industrieweg 25 gekocht. Daarmee werden opslagruimte, werkplaats en kantoorruimte verdubbeld.  
 
Kunststof Kozijnen 
 
Door aan een toenemend wensenpakket van onze opdrachtgevers te willen voldoen hebben wij onze veelzijdigheid moeten aanvullen. 
 
Hierdoor is Bouwbedrijf Joziasse een weg ingeslagen waar zij haar eigen kunststof kozijnen levert, monteert en afwerkt. 
 
Bouwbedrijf Joziasse verzorgt alle werkzaamheden voor uw nieuwe kunststof kozijnen, zonder een tussenpartij of leverancier. 
 
 
In KOCHS® (

Specialiteit
  • BeheerenOnderhoud 
  • Nieuwbouw 
  • Renovatie 
  • Restauratie 
  • Verbouw