Kunststofkozijnen
Stef vd Wijngaard Aannemings & Timmerbedrijf in
Volkel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Stef vd Wijngaard Aannemings & Timmerbedrijf
Kloosterstraat 38
5408BC Volkel

tel: 0413-273278

Extra informatie

Stef vd Wijngaard Aannemings & Timmerbedrijf uit Volkel is een familiebedrijf waar persoonlijke betrokkenheid naar onze klanten en medewerkers centraal staan. Het bedrijf bestaat al sinds 1904 en op dit moment staan Stêpàn en Betine van den Wijngaard aan het roer.   
Het bedrijf richt zich voornamelijk op verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en machinale timmerwerken. Dankzij gemotiveerde vakbekwame werknemers, korte lijnen binnen de organisatie, hoge eisen en strakke afspraken met betrekking tot levering en kwaliteit van materialen, producten en diensten staat Aannnemings- en timmerbedrijf Stef van den Wijngaard garant voor vakmanschap, service, kwaliteit en flexibiliteit. Verder is het bedrijf aangesloten bij Bouwend Nederland, BouwGarant aannemer, is ze in het bezit van alle benodigde vakdiploma's en beschikt het personeel over een diploma Basisveiligheid. 
 
Aannemings- en timmerbedrijf Stef van den Wijngaard biedt de mogelijkheid om het gehele bouwtraject te verzorgen, van ontwerp tot oplevering. Heeft u bouwplannen, neem dan vrijblijvend contact op of stuur een e-mail. 
 
Aannemings- en timmerbedrijf Stef van den Wijngaard is sinds jaar en dag aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is Nederlands grootste ondernemers-organisatie in de bouw, met de volgende hoofdpunten als doel: 
 
  • het behartigen van de belangen van de aangesloten ondernemingen 
  • het verzorgen van bijscholingen en cursussen binnen het vakgebeid. 
 
De 4.000 aangesloten bouwbedrijven voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap en bedrijfsvoering en zijn dus uw perfecte partner in de bouw. 
 
Voor meer informatie over de activiteiten van Bouwend Nederland of de aangesloten bouwbedrijven, kunt u terecht op de officiële website.