Kunststofkozijnen
Blommestijn Installatiebedrjf in
Voorburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Blommestijn Installatiebedrjf
Bleijenburgstraat 8
2275CH Voorburg

tel: 070-3863753

Extra informatie

Blommestijn Installatiebedrijf te Voorburg is een breed onderlegde professional bij wie u altijd terechtkunt voor tal van werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor dakwerk (reparatie, vernieuwing van bijvoorbeeld bitumineuze platte daken, met of zonder isolatie – kunststof dakbedekking – pannen daken) Ons installatiebedrijf is ook thuis in totaal onderhoud: wij bieden een breed pakket aan reparaties. Ook beheren wij uw woning bij afwezigheid of verhuur En we weten natuurlijk ook alles over de centrale verwarming (herstellen en/of vernieuwen van cv-ketels, uitgebreide onderhoudscontracten). Tevens hebben wij veel ervaring met het plaatsen van keukens en de bijbehorende inbouwapparatuur in de wijde omgeving van Voorburg. Maar ook met badkamers weten wij raad! We maken immers al jaren badkamers, compleet met onder andere alle grote merken sanitair. Verder herstellen we bijvoorbeeld ook uw riolering. Die we eveneens mechanisch ontstoppen of kunnen inspecteren met de modernste technieken. Het geheel vernieuwen van de riolering en de hemelwaterafvoeren behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Al met al kunt u bij ons dus rekenen op een professionele dienstverlening die we graag afstemmen op uw vraagstuk. Zodat u altijd kunt rekenen op de beste oplossingen.