Kunststofkozijnen
Bouwservice P vd Zanden in
Vorstenbosch
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwservice P vd Zanden
De Helling 22
5476KD Vorstenbosch

tel: 0413-342768

Extra informatie

Bouwservice Peter van der Zanden staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Al meer dan 25 jaar lang. Wij zijn gespecialiseerd in bouw- en verbouwwerkzaamheden voor particulieren in de regio Uden - Veghel - Oss. Dankzij een netwerk van vakmensen kunnen wij zowel kleinere als grotere opdrachten uitvoeren. Efficienter dan veel aannemersbedijven en tegen geringere kosten. Dat betekent een dubbel voordeel voor u. Dankzij onze langjarige ervaring hebben wij een grote kennis opgebouwd. Van bouwvoorbereiding tot en met de oplevering. Altijd met gedegen vakwerk als uitgangspunt. Dat deze aanpak wordt gewaardeerd mag blijken door de vele klanten die wij in de loop der tijd hebben geholpen. Verder staan wij voor een persoonlijke benadering waarbij wij u alle bouwzorgen uit handen nemen. Eén aanspreekpunt dus, en dat is wel zo gemakkelijk. Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft, bent u op het juiste adres aangeland. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website zodat u een idee heeft wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u overtuigd zijn van onze kwaliteit, service en vakmanschap, én u staat op het punt om te gaan (ver)bouwen, dan is een telefoontje of een e-mail voldoende om een afspraak te maken. WAT KAN BOUWSERVICE P. VAN DER ZANDEN VOOR U BETEKENEN?