Kunststofkozijnen
Laarakkers & Wijnhoven Aannemersbedrijf in
Wanroij
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Laarakkers & Wijnhoven Aannemersbedrijf
Lampersveldpad 7
5446BS Wanroij

tel: 0485-471402

Extra informatie

Wij zijn aannemersbedrijf Laarakkers-Wijnhoven BV. Een aannemers-  bedrijf, gevestigd in Wanroij, dat vooral actief is op het gebied van: 
 
- Wij zijn aannemersbedrijf Laarakkers-Wijnhoven BV. Een aannemers- 
bedrijf, gevestigd in Wanroij, dat vooral actief is op het gebied van: 
 
- woningbouw, 
- verbouw, 
- renovatie, 
- utiliteitsbouw. 
 
In mei 2000 zijn wij, Harm Laarakkers en Twan Wijnhoven, ons bedrijf gestart. Sindsdien zijn er door ons diverse projecten van verschillende omvang gerealiseerd. Ons bedrijf bestaat momenteel uit 12 vaste medewerkers.  
 
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren vinden wij het belangrijk om goed naar de wensen van de klant te luisteren en aan de hand daarvan “een plan van aanpak” te maken. Omdat we dicht bij de klant staan is het ook eenvoudig om tijdens de bouw nog dingen te wijzigen of om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen. 
 
Kortom, zoekt u een aannemer die zich aanpast aan uw wensen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze offerte.  
Wij komen graag bij u langs, zowel overdag als ’s avonds. 
 
Wij kunnen: 
 
uw projekt compleet aannemen inclusief alle bijbehorende installatiewerkzaamheden, tegelwerk, stukadoorswerk etc. Wij werken al jaren met een vast team van vakkundige en betrouwbare onderaannemers. Of u kiest voor het aannemen van de ruwbouw van uw projekt, zodat u zelf uw onderaannemers kunt bepalen. 
uw projekt uitvoeren op basis van uurloon, voordeel hiervan is dat u zelf, indien u wenst, mee kunt helpen tijdens de bouw. 
een gedeelte van uw projekt uit handen nemen bijv:. het maken van de fundering, het stellen van profielen of kozijnen, of het maken van de kapconstructie. 
Verder kunnen wij u van dienst zijn bij de volgende werkzaamheden: 
 
vervangen van bestaande kozijnen, uitgevoerd in hout, kunststof of aluminium, 
maken van dakkapellen, 
renoveren of vervangen van overstekken en boeiboorden, 
isoleren van bestaande kapconstructies, 
verbouw of nieuwbouw van badkamers, 
plafond –en aftimmerwerkzaamheden, 
etc. etc.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Dakterras  
  • Kozijnen  
  • Plafond  
  • Tegelwerk  
  • badkamers  
  • dakkapellen  
  • fundering