Kunststofkozijnen
Gelderse Kunststof Kozijnen BV in
Weurt
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gelderse Kunststof Kozijnen BV
Houtweg 1
6551AH Weurt

tel: 024-3733049

Extra informatie

Het bedrijf Gelderse Kunststof Kozijnen BV   
Gelderse Kunststof Kozijnen BV is een bedrijf dat gevestigd is in Weurt (bij Nijmegen). Bij Gelderse Kunststof Kozijnen kunt u terecht voor een totaalpakket. Wij leveren namelijk niet alleen kunststof kozijnen. Omdat wij beschikken over een eigen productie machinepark, produceren en monteren we uw kunststof kozijnen ook. 
 
 
Gelderse Kunststof Kozijnen BV is een van de vooraanstaande producenten als het gaat om de productie van kunststof kozijnen. Het bedrijf heeft al lange tijd ervaring in de levering, productie en de montage van kunststof kozijnen. In onze fabriek in Weurt houden we ons dagelijks bezig met de productie van kunststof kozijnen. 
 
Werkwijze Gelderse Kunststof Kozijnen BV 
 
Wij staan bekend om onze projectmatige aanpak en een deskundige omzetting van uw wensen in een hoogwaardig product. Samen bespreken we uw wensen, waarbij onder andere de volgende aspecten aan de orde zullen komen: 
 
 • Profilering van uw kozijnen; op traditionele, moderne of op historische wijze. 
 • Kozijndetaillering: montage van de kozijnen die aansluit op de stijl van uw woning. 
 • Bouwcoördinatie: Tijdige afwerking van het project binnen het budget waarbij we de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 
 • Bewonersvoorlichting: voorlichting over de kunststof kozijnen. Denk aan eigenschappen en onderhoud. 
 • Oplevering: Uiteindelijke oplevering van het product. 
 
 
Gelderse Kunststof Kozijnen BV heeft een eigen showroom! GeŃ—nteresseerde bezoekers zijn dus van harte welkom om bij ons op de koffie te komen en eens te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat. 
 
 
 
Kunststof kozijnen plaatsen 
 
Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? Dan bent u bij Gelderse Kunststof Kozijnen B.V. aan het juiste adres! Bij de productie van onze kozijnen die wij in eigen beheer doen, werken wij alleen met hoogwaardige materialen. Service naar onze klanten, betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Kiest u voor kunststof kozijnen van Gelderse Kunststof Kozijnen B.V. dan kiest u dus voor kwaliteit! 
 
Kunststof kozijnen bestaan uit PVC (polyvinylchloride) en hebben veel voordelen. 
Voordelen kunststof kozijnen 
 
Vergeleken met houten kozijnen hebben kunststof kozijnen veel goede eigenschappen. 
De voordelen van kunststof kozijnen: 
 
 • Sterk 
 • Vochtbestendig 
 • Gemakkelijk in het gebruik: De kozijnen zijn gemakkelijk als draairaam of als kiepraam te gebruiken. 
 • Veilig: Kunststof kozijnen vatten nauwelijks vlam en zijn brandvertragend. Ook maken kunststof kozijnen het inbrekers erg moeilijk om binnen te komen. Hierdoor gaan inbrekers liever een blokje om. 
 • Duurzaam: De levensduur van kunststof kozijnen ligt gemiddeld bij vijftig jaar. 
 • Onderhoudsvriendelijk: U maakt kunststof kozijnen eenvoudig schoon. 
 • Milieuvriendelijk: Als u bewust bezig bent met het milieu zijn kunststof kozijnen ook een uitkomst. Kunststof kozijnen zijn namelijk een groen product en recyclebaar. 
 • Geluidsisolerend en warmte-isolerend: U houdt de warmte in de winter of de koelte in de zomer binnen met kunststof kozijnen. Ook heeft u minder hinder van buiten- en verkeersgeluiden. 
 • Energiebesparend: Vanwege dubbele glazen en HR-beglazing bespaart u op uw stookkosten. HR staat hier voor hoog rendement. Dat merkt u vanzelf op de energierekening. 
 • Geldbesparend: U bespaart op jaarlijkse schilderkosten en de aanschaf van de verf. 
 • Waardeverhogend: De waarde van uw huis stijgt bij aanschaf van kunststof kozijnen. 
 • Grote keuze voor de kleur: U heeft een legio aan mogelijkheden qua kleur. Er zijn bijna vijftig bestaande kleuren waaruit u kunt kiezen. We kunnen de kleur ook naar de wens van de klant samenstellen. Zo realiseren wij altijd de kleur die past bij uw woning. 
 
Was u juist zo gehecht aan uw houten kozijnen vanwege de authentieke uitstraling? Kies dan voor de mogelijkheid om de houtnerf in het kozijn te laten walsen. Op die manier heeft u de voordelen van de kunststof kozijnen en de fraaie uitstraling van houten kozijnen. 
A-Merk en keurmerken kozijnen 
 
Gelderse Kunststof Kozijnen BV levert uitsluitend kwaliteitskozijnen van het merk VEKA (Topline). VEKA is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd bekend is als het gaat om kunststof profielen voor ramen en deuren. Naast VEKA bent u er bij ons van verzekerd dat wij alleen met productiematerialen werken die aan onze hoge eisen voldoen. Het glas, beslag en de dorpels die we gebruiken voldoen hierdoor altijd aan de normen en eisen van verschillende instanties zoals VEKA en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook voldoen onze kozijnen aan het KOMO-keurmerk en het SKG-keurmerk. Deze twee keurmerken zijn kwaliteitskeurmerken voor de bouw.