Kunststofkozijnen
Schipper BV Aannemersbedrijf in
Wierden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schipper BV Aannemersbedrijf
Nijverheidsstraat 7
7641AB Wierden

tel: 0546-571414

Extra informatie

Visie   
Bouwen of verbouwen met het beste resultaat voor ogen. Jan-Henk Schipper: “Voor mij draait het om maatwerk en kwaliteit, in alle opzichten. Bij de werkvoorbereiding, de keuze van de materialen, de inzet van vakmensen. Centraal in onze aanpak staat een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen: opdrachtgever, architect, onderaannemers en leveranciers.“  
 
Leven en wonen – leven en werken 
 
"Wat we bouwen heeft een grote impact op het leven van anderen. Daarom houd ik zo van dit vak. Zichtbaar zijn voor de klant, meedenken, uitleggen, terugkoppelen en op tijd handelen. Waar nodig praktische oplossingen bedenken. Kortom, waarde toevoegen.” 
 
Kwaliteit kun je terugzien in een mooi pand of huis; het resultaat van een bouwproces. Maar de route die we afleggen samen met de klant, is minstens zo belangrijk. 
 
Vakmensen 
 
Bij Schipper BV Aannemersbedrijf vormen we met vijftien mensen één hecht team. Vakmanschap en liefde voor het bouwen, daarin ligt onze kracht. Variërend van... Vast aanspreekpunt, opzichter, timmerman, metselaar, lasser of werkvoorbereider. Ons kapitaal zit echt in de mensen. 
 
De ruime, goed geoutilleerde werkplaats vormt het hart van het bedrijfspand. Hier maken we onder andere zelf kozijnen en deuren. 
 
Opdrachtgevers 
 
De bouw is bij uitstek een bedrijfstak waar veel partijen betrokken zijn bij het tot stand komen van een eindproduct. Onze taak is meedenken en niet alleen doen wat op papier staat. Bij Schipper zetten we ons in om dat proces in goede banen te leiden.  
 
Ons werk 
 
Schipper BV Aannemersbedrijf is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Zodra het ontwerp of bouwplan op papier staat, zetten wij onze deskundigheid in. Waar nodig stellen we vragen en denken mee over gebruiksgemak of wooncomfort. De vorm is weliswaar bepaald, maar het moet technisch wel goed in elkaar zitten. En niet onbelangrijk: we houden het prijskaartje scherp in de gaten.  
 
De ervaring leert dat er soms tijdens het bouwproces tussentijds aanpassingen nodig zijn. Op zo’n moment denken we mee over keuzes en kosten. Dankzij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van uitvoering- en bouwtechniek zijn wij in staat het juiste eindresultaat te behalen.

Specialiteit
  • Architect  
  • Huis Bouwen  
  • Kantoor  
  • Maatwerk  
  • Woningbouw