Kunststofkozijnen
De Boer Timmerfabriek in
Winsum
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Boer Timmerfabriek
Wierdaweg 10
9951TM Winsum

tel: 0595-443557

Extra informatie

Winsum kent al lange tijd een timmerfabriek aan de Wierdaweg. Begin zeventiger jaren van de vorige eeuw vestigde aannemersbedrijf Heerema zich er. Het bedrijf produceerde vooral timmerwerk voor het eigen aannemersbedrijf. Later veranderde de naam in Timmerfabriek Heerema en leverde het ook aan andere bedrijven. Sindsdien heeft het twee nieuwe eigenaren gekend. Eerst de heer  J. Kuis. Hij zette het bedrijf in 1982 onder zijn naam voort en in 2005 ging het over in handen van Tom de Boer. Sinds november 2006 gaat het bedrijf verder als Timmerfabriek De Boer. 
 
De Boer Timmerfabriek beschikt over vijf werknemers, hiervan werken er drie in de fabriek en de andere twee werken in de buitendienst. 
 
In de fabriek verwerkt het gemotiveerde team het ruwe materiaal tot allerlei houtproducten. Vaklui met gevoel voor hout. 
 
Zij maken daarbij gebruik van geavanceerde houtbewerkingmachines. Daarnaast beschikken zij over de vaardigheid om handmatig houten elementen te maken. 
 
Dat vinden wij een mooie combinatie: moderne houtbewerkingmachines en ambachtelijke handvaardigheid. Samen met onze aandacht voor de klant staat dat garant voor kwaliteit. 
 
Producten 
 
Bij De Boer Timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen, deuren en trappen. Alle uitvoeringen zijn mogelijk. Of het nu gaat om gestandaardiseerde afmetingen en uitvoeringen of maatwerk volgens uw eigen ideeën en wensen, wij maken het voor u. 
 
Zorgvuldige afwerking van houtproducten is van groot belang. Het bepaalt het beeld en de duurzaamheid van het product. Daarom gebruiken wij alléén hoogwaardige, veilige materialen en middelen om een hoogwaardig totaal product te kunnen leveren. 
 
Zo gebruiken wij in onze spuitcabine watergedragen, milieuvriendelijke lakken. Voor het hang- en sluitwerk passen we materialen toe met het politiekeurmerk Veilig Wonen. 
 
Ramen, deuren en kozijnen kunnen worden voorzien van alles soorten beglazing. Het glas wordt zorgvuldig gekit en verder afgewerkt. 
 
Komo Keurmerk Kwaliteit  
Kwaliteit 
 
Zorg voor het milieu en aandacht voor veiligheid bepaalt in hoge mate onze bedrijfsvoering. In onze spuitcabine gebruiken wij alleen hoogwaardige, watergedragen verven en lakken van Drywood. Dat draagt bij aan het milieu en staat garant voor duurzaamheid. 
 
Onze houtproducten worden alleen afgewerkt met beslag, hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk Veilig Wonen. 
 
Timmerfabriek De Boer is KOMO-gecertificeerd. Het KOMO-keurmerk geeft de zekerheid dat onze producten voldoen aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Dat geeft u de garantie dat u probleemloos en direct met onze producten aan de slag kunt. Kwaliteit verzekerd. 
 
Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor al onze houtproducten geldt een garantietermijn van 10 jaar. 
 
 
Hét adres voor ambachtelijk vakwerk. 
 
Wij maken alle houtproducten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, ramen, deuren en trappen. Daarnaast maken wij diverse houtproducten, zoals garagedeuren, dakkapellen, serres, schuif- en winkelpuien, balkonhekken, lijstwerk en verder kunnen we alles maken en leveren zolang het maar van hout is. 
 
Wij plaatsen dakkapellen, dakgoten, kozijnen, deuren en ramen die bij ons in de fabriek worden gemaakt. Kortom het complete plaatje met afwerking en inclusief de nodigde isolatie, beglazing en grondverf. 
 
De materialen worden door het bouwteam geplaatst en compleet aan de binnen- en buitenzijde afgewerkt met de afgesproken materialen en details. Dit is inclusief zinkwerk voor de goten, dakpannen voor sleepdaken of bitumen voor de vlakke daken. U kunt er ook voor kiezen om de plaatsing zelf uit te voeren. 
 
Al deze producten leveren wij aan bedrijven en particulieren. Op tijd en op maat. Volgens standaard specificaties, of naar uw eigen idee en ontwerp.

Specialiteit
  • Timmerfabriek 
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Trappen 
  • Overigehoutproducten