Kunststofkozijnen
Frankena/Wommels-Vlieland Bouwbedrijf in
Wommels
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Frankena/Wommels-Vlieland Bouwbedrijf
De Lange Baan 9
8731DZ Wommels

tel: 0515-331559

Extra informatie

Een Frankena Huis is een Woning in verschillende types, welke naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Samen met u, en meestal in overleg met een van onze adviseurs wordt bepaald hoe de woning eruit gaat zien.    
In combinatie met ons funderingssysteem leent houtskeletbouw zich uitermate goed voor een flexibel indeelbare bouw. Voor de uitvoering en de aankleding van daken en gevels is er keuze uit verschillende materialen. Als u als toekomstige bewoner uw wensen m.b.t. de plattegrondindeling, het materiaalgebruik en de bouwvorm kenbaar heeft gemaakt, kan de bouwvergunning worden aangevraagd. 
 
Liggen deze punten vast dan wordt gestart met de fabricage van het kasco en de aanleg van de fundering. Zo"n 8 weken hierna kan worden begonnen met de opbouw van het Kasko. Binnen enkele dagen is de woning wind- en regendicht, waarna de afbouw volgt, zodat we meestal binnen 4 maanden na het verlenen van de bouwvergunning kunnen opleveren.