Kunststofkozijnen
Timmerfabriek K. Dieleman bv in
Zaamslag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek K. Dieleman bv
Terneuzensestraat 28
4543 BN Zaamslag

tel: 0115-437100

Extra informatie

Mogen wij ons even aan u voorstellen?   
 
Timmerfabriek K. Dieleman bv te Zaamslag (Zld) is een zelfstandig productiebedrijf, gespecialiseerd in de fabricage van houten kozijnen, ramen en deuren. Onze periodiek getoetste KOMO certificering staat garant voor een hoge, constante kwaliteit welke gewaarborgd wordt door 10 jaar verzekerde SGT garantie. Woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw of renovatie, seriematig of exclusief: wij hebben er de expertise voor in huis. 
 
 
Het bedrijf werd in 1910 opgericht door de grootvader van de huidige algemeen directeur Krijn Dieleman, onder wiens leiding het bedrijf zich verder ontwikkeld en diep verankerd heeft in de bouwregio zuid-west Nederland. In 2003 is de vierde generatie ingestroomd in de persoon van Michel Dieleman, die momenteel de functie van bedrijfsleider bekleedt. Recent heeft ook Michel’s broer Niels z’n intrede in het bedrijf gedaan. Met zijn juridische opleiding en achtergrond zal hij na zijn introductieperiode alle niet rechtstreeks productiegerelateerde zaken binnen het bedrijf behartigen. Samen vormen de beide broers een hecht, elkaar aanvullend team dat het hele spectrum van bedrijfsvoering bestrijkt. 
 
 
Het team van circa 35 vaste, deskundige medewerkers heeft de beschikking over een modern geoutilleerd machinepark zodat aan de hoogste kwaliteitseisen wordt voldaan. In de honderd jaar van het bestaan is een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die ons in staat stelt mee te helpen bij het zoeken naar oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties op het gebied van machinale houtbewerking. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd: onze producten voldoen aan de eisen van het “Politiekeurmerk Veilig Wonen” en “InBraakWerendheidsklasse I, II en III”; implementatie van de Concepten I, II en III heeft onze volle aandacht en wij zijn volledig FSC gecertificeerd. Investering in de opleiding van jonge, nieuwe medewerkers garandeert continuiteit van vakkennis voor de toekomst. 
 
 
Klantgerichtheid, die zowel tot uiting komt in meedenken tijdens het offerte-stadium als in flexibiliteit tot aan de eindaflevering toe, neemt een belangrijke plaats in binnen onze bedrijfsfilosofie. 
 
 
Wilt u nader met ons kennismaken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf; wij zullen graag een volledige rondleiding voor u verzorgen.