Kunststofkozijnen
Pieterse Aluminium Puien BV in
Zoeterwoude
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Pieterse Aluminium Puien BV
Produktieweg 32
2382PC Zoeterwoude

tel: 071-5414934

Extra informatie

Pieterse Aluminium Puien bv staat bekend als aluminium ramen-, deuren-, serre- en vliesgevelspecialist. Wij werken zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers.    
Onder het motto ‘kwaliteit en vakmanschap’ fabriceren onze eigen vakmensen de puien bij ons in de fabriek. Er wordt gewerkt met profielen van o.a. van Alcoa, Aliplast en Sapa Building System. Afhankelijk van uw wensen wordt de best passende profielserie uitgezocht, er is keuze tussen diverse profielen in elke bouwstijl van modern tot renovatie. Montage vindt plaats door eigen monteurs. 
Tevens zijn wij actief in het onderhouden en repareren van aluminium puien. Uiteraard zijn wij lid van de VMRG.  
Een degelijke projectaanpak, heldere afspraken en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct hebben ertoe bijgedragen dat wij al ruim 25 jaar in dit mooie vak actief zijn. Probeer ons eens uit; u zult zien dat wij ook voor u een goede en betrouwbare partner zijn. 
 
aluminium pui, puien, kozijn, kozijnen, deur, deuren, raam, ramen, deuren en ramen, vliesgevel, vliesgevels, serre, serres, lichtstraat, glasdak, schuifpui, schuifpuien, schuifdeur, schuifdeuren, vouwwand, vouwwanden, onderhoud, Alcoa, Aliplast, Leiden, Zoeterwoude, Den haag, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Stompwijk, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Alphen aan de Rijn. 
 
Draairamen, klepramen, draai-kiep ramen, valramen naar binnen of naar buiten draaiende deuren, kortom er zijn legio mogelijkheden. Denk ook eens aan staalrenovatie profielen: aluminium profielen die het detail van de oude stalen ramen nabootsen, voor het oog ziet het er gelijk uit, het comfort is echter van deze tijd. 
Een moderne schuifpui zorgt voor een vrijwel naadloze overgang van uw kamer naar de tuin, alsof beide één geheel vormen. Door de oplossing van een schuifpui te kiezen, creëert u een ruime opening naar buiten. En er is veel keus: een 2, 3, of 4-delige schuifpui. Onze schuifpuien kenmerken zich doordat zij licht schuiven, makkelijk openen en sluiten en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. 
Voor extra woongenot is er de serre. Doordat het gehele dak van glas is voorzien, is meer licht het grootste kenmerk van de serre. Zowel in de zomer als in de winter profiteert u maximaal van het zonlicht en dat is vooral in Nederland een pré. Ook de tuin wordt meer bij uw woonkamer betrokken voor nog meer woongenot. Er zijn vele vormen mogelijk, wij helpen u graag met de juiste keuze.

Specialiteit
  • Aluminiumramen 
  • Aluminiumdeuren 
  • Aluminiumschuifpuien 
  • Aluminiumserres 
  • Aluminiumvouwwanden 
  • Vliesgevels 
  • Brandwerendeeigenschappen 
  • Inbraakwerendepuien 
  • Kogelwerendepuien 
  • Onderhoud