Kunststofkozijnen
Rozut Houtbewerking in
Zutphen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rozut Houtbewerking
Marsweg 117
7202AT Zutphen

tel: 0575-513678

Extra informatie

Rozut Houtbewerking betekent kwaliteit en vakmanschap  Van oorsprong is Rozut een ambachtelijke houtbewerker. In de loop der jaren heeft Rozut zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van binnendeuren, buitendeuren en trappen. Hierbij staan vakmanschap en kwaliteit centraal. 
 
Showroom 
 
Op deze pagina’s willen wij u een indruk geven van ons uitgebreide assortiment. Indien u meer informatie wenst of u heeft de juiste deur niet gevonden dan kunt u contact met ons opnemen of langs komen. Wij zijn gevestigd aan de Marsweg 117 op bedrijvenpark De Mars, in onze showroom van ruim 200 m2 hebben wij 150 modellen opgesteld voor u. Ons deskundige personeel kan al uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw deur of trap. Zij kunnen u tevens vertellen of het technisch mogelijk en verantwoord is om uw eigen ontwerp te fabriceren. Tevens hebben wij een grote collectie Hang- en sluitwerk en een ruime glaskeuze. U kunt voor uw complete deur dus bij Rozut terecht. 
 
Kwaliteit 
 
Wij fabriceren de deuren uit onze collectie in onze fabriek, wij zijn dus zowel producent als verkoper, hierdoor kunnen wij direct inspringen op uw persoonlijke wensen. Dat uw deur van een goede kwaliteit is spreekt voor Rozut voor zich. Kwaliteit speelt in het bijzonder een grote rol bij de buitendeuren. Een buitendeur staat immers bloot aan de verschillende weersinvloeden en temperatuurverschillen. 
 
Merbau, de beste houtsoort 
 
Rozut gebruikt daarom voor haar buitendeuren alleen de beste houtsoort, namelijk 'Merbau'. Dit hout is, mits goed behandeld, bestand tegen alle weerinvloeden en temperatuurverschillen die in ons land voorkomen. Dit hardhout is afkomstig van speciale plantages. Deze plantages zorgen voor constante herbebossing en dus een evenwicht wat betreft de begroeiing en aanplant van de bomen. Zo draagt Rozut ook haar steentje bij aan het behouden van het tropisch regenwoud. 
 
Bewerking 
 
Het hout wordt door vakmensen bewerkt tot een deur. Voordat de deur wordt gemonteerd, worden alle blinde delen twee keer behandeld. Vervolgens wordt de deur eventueel voorzien van de door u gewenste extra's, zoals scharnierkommen, slotgaten, meerpuntssluitingen, grendelboringen en een brievenbus-sleuf. De deur wordt tweemaal gegrond in verband met onze garantie voorwaarden.. Ten slotte wordt de deur bij de klant afgeleverd. Tijdens dit hele proces wordt de kwaliteit gecontroleerd, zodat 
Rozut iedere buitendeur voor acht jaar kan garanderen. Voor onze binnendeuren geldt een garantietermijn van 
10 jaar.

Specialiteit
  • BuitendeurenBuitendeuren 
  • BinnendeurenBinnendeuren 
  • Trappen 
  • Kozijnen 
  • Beslag 
  • Glas 
  • Servicedienst 
  • Massiefhout 
  • MDF 
  • Glasdeuren