Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf van Gerner in
Zwolle
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf van Gerner
Anjerweg 10
8042CS Zwolle

tel: 038-4211785

Extra informatie

Onze werkwijze   
Aannemersbedrijf Van Gerner hecht aan een open en heldere werkwijze. Voor elk project volgen wij een vast stappenplan zodat u er zeker van kan zijn dat alle afspraken worden nagekomen en er geen stappen in het bouwproces worden overgeslagen wat de kwaliteit ten goede komt! 
 
Bij Aannemersbedrijf Van Gerner hebben wij ervoor gekozen om het bouwproces op te delen omdat elk deel van het proces andere aandachtspunten vraagt, zowel van ons alsook van u. Aannemersbedrijf Van Gerner heeft haar bouwproces als volgt opgedeeld. 
 
Aanvraag en Offerte  
Uitvoering  
Oplevering en Nazorg  
 
Garantie 
 
Wij kunnen natuurlijk op onszelf vertrouwen, maar Aannemersbedrijf Van Gerner wil graag dat u dat ook doet. Naast een plezierige bouwpartner is het voor u van belang dat wij ook een betrouwbare aannemer zijn. In Nederland zijn diverse (afbouw)garantielabels gangbaar, ieder met zijn eigen regels, voorwaarden en uitkeringen. 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner heeft er bewust voor gekozen om geen garantielabel te voeren. Wij zijn van mening dat de kosten van een garantielabel niet opwegen tegen de eventuele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat het BouwGarant keurmerk slechts maximaal 15% van de aanneemsom met een maximum van €30.000 uitkeert bij een eventuele aanspraak? Aannemersbedrijf Van Gerner heeft daarom besloten om te investeren in een uitgebreide constructie & aansprakelijkheidsverzekering die dekking biedt voor alle voorkomende schades en bouwfouten, soms tot wel 10 jaar na de oplevering!

Wat doen we 

Aannemersbedrijf Van Gerner is erop gericht kwaliteit te leveren. Ons scala aan werkzaamheden die wij uitvoeren is zeer divers maar ze hebben allemaal eenzelfde doel, het leveren van een eindresultaat welke voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. 
 
Aannemersbedrijf Van Gerner heeft voor de uitvoering van haar werkzaamheden de volgende sectoren onderscheiden. 
 
  • Nieuwbouw  
  • Verbouw  
  • Onderhoud  
  • Renovatie  
 
In de afgelopen jaren heeft Aannemersbedrijf Van Gerner een ruime ervaring kunnen opbouwen in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Door onze enthausiaste en gekwalificeerde vakmensen kunt u bij Aannemersbedrijf Van Gerner maximaal profiteren van onze deskundige inbreng, of het nu gaat om een vergunningsaanvraag of een uitvoeringsaspect. Bij Aannemersbedrijf Van Gerner kunt u bouwen op begrippen als service en kwaliteit!