Kunststofkozijnen
Houthandel Hudson BV in
Almere
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Houthandel Hudson BV
Delftstraat 56/58
1324LL Almere

tel: 036-5301113

Extra informatie

Wie zijn wij   
Ruim 22 jaar was “Houthandel Hudson BV” een begrip in de Hudsonstraat in Amsterdam west, maar toen de buurt rond het Merctorplein gerenoveerd moest worden, was er geen plaats meer voor “Houthandel Hudson BV”, de straat waar sinds mensenheugenis winkels waren gevestigd werd afgesloten voor doorgaand verkeer en de winkels moesten verdwijnen. 
 
Wat een geluk, want Henk en Piet die “Houthandel Hudson BV” al sinds jaar en dag samen bestierden, woonden al zo’n jaar of 15 in Almere en waren de dagelijkse files naar Amsterdam reeds lange tijd zat. 
 
In Januari 1996 was het dan zover, “Houthandel Hudson BV” opende zijn poorten in Almere, eerst was er nog gezocht naar een nieuwe naam, maar op advies van wat oude klanten uit Amsterdam, werd de naam “Houthandel Hudson BV” gehandhaafd en vele vroegere klanten vonden de weg naar hun vertrouwde houthandel terug. 
 
Waar, in Amsterdam het accent nog lag op schrootjes en zachtboardplafonds, is de hoofdzaak in Almere gericht op tuinhout. Vele Almeerders hebben al een schutting, pergola of terras van “Houthandel Hudson BV”. 
 
“Houthandel Hudson BV” levert de tuinafscheidingen “op maat” en daarin schuilt hun kracht, want Henk en Piet zijn nog steeds echte timmermannen en aangevuld met bedrijfsleider Harry en alleskunners Colin en René leveren zij gegarandeerd vakwerk. Ook kan men bij “Houthandel Hudson BV” terecht voor hardhouten planken en palen voor terras, steiger en schutting. Voor eventuele plaatsing kan gezorgd worden. 
 
Ook voor het echte timmerwerk kan men nog steeds terecht bij “Houthandel Hudson BV”, zo maken zij regelmatig ramen en kozijnen voor aannemers en particulieren en vele bewoners in de Seizoenenbuurt hebben hun trap naar de vide ingeruild voor een ambachtelijke steektrap van “Houthandel Hudson BV”. 
 
Ook voor een mooie grenen, eiken of andere plankenvloer kan men bij “Houthandel Hudson BV” terecht waarbij kwaliteit en een goed advies natuurlijk vanzelfsprekend is. 
 
In 12 jaar tijd is “Houthandel Hudson BV” ook in Almere gegroeid tot een begrip, waarvan zij zelf en hun klanten een hoop plezier beleven.

Specialiteit
  • Hout 
  • Plaatmaterialen 
  • Deuren 
  • Tuinhout 
  • Kozijnen 
  • IJzerwaren 
  • Verfentoebehoren 
  • Plankenvloeren 
  • Schuifdeursystemen 
  • Vensterbanken