Kunststofkozijnen
Master Home Comfort in
Almere
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Master Home Comfort
Antennestraat 50
1322 AS Almere

tel: 036-5375640

Extra informatie

Master Home Comfort, de specialist in opmaat, kunststof kozijnen!   
Master Home Comfort, het vertrouwde adres voor al uw kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, terrasoverkappingen, tuinkamers, rolluiken, dakvensters en zonweringen. 
Kunststof of aluminium kozijnen 
 
Kunststof of aluminium kozijnen van Master Home Comfort zijn een investering waar u nagenoeg een levenslang plezier van heeft. 
En die de waarde van uw huis zal verhogen. De kozijnen zijn een streling voor het oog, onderhoudsvrij, inbraakpreventief en dragen 
bij aan lagere energiekosten. 
Onze kunststof kozijnen worden vervaardigd uit VEKA en K-Vision kozijnprofielen en behoren tot de absolute top in duurzaamheid en schoonheid. 
 
 
Gaat u een nieuwe woning bouwen of uw huidige woning opknappen? Kies dan voor kunststof kozijnen. Ze zijn bijzonder fraai en perfect aan te passen aan het ontwerp van uw woning. 
 
Kunststof kozijnen zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Zelfs het uiterlijk van houten kozijnen kan met kunststof geheel nagebootst worden. Zo heeft u de structuur van hout en toch de vele voordelen van kunststof. 
 
Bij Master Home Comfort vindt u altijd de kozijnen die u zoekt. 
Lange levensduur 
 
Wees kritisch bij de aanschaf van uw nieuwe kozijnen. Kozijnen van Master Home Comfort zien er na jaren nog uit als nieuw. Door het gebruik van topklasse onderdelen openen en sluiten ze moeiteloos. 
 
Er bestaan grote kwaliteitsverschillen tussen kozijnen, maar alleen de perfect op elkaar afgestemde kwaliteitselementen van beslag tot profiel, garanderen decennia lange levensduur en aangenaam wooncomfort. 
 
Voordelen van kunststof kozijnen: 
 
- Nooit meer schilderen 
- Gemakkelijk in onderhoud 
- Volledige bescherming tegen weersinvloeden 
- Inbraakwerend 
- Geluidswerend 
- Energiezuinig 
- Waardeverhogend 
- Duurzaam 
- Moeiteloos te openen en te sluiten 
- Tijdloos design 
- In diverse kleuren leverbaar 
- Beter voor het milieu