Kunststofkozijnen
Aderako in
Coevorden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aderako
Looweg 64
7741 EE Coevorden

tel: 0524 523998

Extra informatie

Kijk ook even bij proGOODWOOD    
 
Duurzaam bouwen voor nieuwbouw én renovatie, tevens gespecialiseerd in Passiefbouw of laag energie voor monumentale panden! 
 
 
Ons nieuwste projekt in uitvoering. 
 
De karakteristieke woningen uit 1923 aan de Binnengasthuisstraat in Zwolle krijgen een grondige facelift. 
 
Belangrijk uitgangspunten voor de revitalisatie zijn het behoud van het huidige karakteristieke aangezicht en het aanpassen van de kwaliteit van de woningen aan de hedendaagse eisen en wensen. De woningen worden zelfs weer in authentieke staat teruggebracht. Daarbij blijven de 24 eensgezinswoningen bestemd voor senioren, waarvoor de Gasthuizen oorspronkelijk zijn opgericht. Deze worden geheel levensloopbestendig, met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Senioren kunnen hierdoor langer zelfstandig blijven wonen! De 16 appartementen worden samengevoegd tot 8 eensgezinswoningen die door woningcorporatie Openbaar Belang worden verkocht. De woningcorporatie past bij alle woningen de nieuwste energiebesparende technieken toe op het gebied van isolatie en energieopwekking volgens de Passiefhuis-methode. 
 
De woningen gaan van een F/G label naar een A+ label en krijgen tegelijkertijd een Monumentale status. 
 
Een prettig wooncomfort én een forse besparing op de energiekosten! 
 
Uw partner in ramen, kozijnen, deuren, raamluiken ! 
 
 
Op onze site vindt u: 
 
- per leverancier / fabrikant uitgebreide informatie over hun producten 
 
- links naar deze leverancier / fabrikant 
 
- achtergrondinformatie voor particulieren en professionelen 
 
- nieuws inzake nieuwe producten en methoden 
 
- historische wetenswaardigheden in onze bibliotheek