Kunststofkozijnen
Alreno Aluminium en Kunststof Kozijnen in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alreno Aluminium en Kunststof Kozijnen
Steve Bikostraat 21
2552NL Den Haag

tel: 070-3910723

Extra informatie

Welkom bij ALRENO   
Sinds 1980 dé specialist voor ramen, deuren en puien in kunststof, aluminium en hardhout. 
 
Uitgebreide toepassingsmogelijkheden en doordachte details maken onze ramen, deuren en puien tot veelzijdige producten. Uiteraard worden deze producten voorzien van kwaliteitsbeslag van erkende fabrikanten en leveranciers die voldoen aan de Europese normen. 
 
Deze zijn daarnaast extra veilig door toepassing van inbraakwerende en isolerende beglazing en robuuste afsluitingen. Niet voor niets dragen zij het politiekeurmerk Veilig Wonen. 
 
Wilt u meer weten? Voor een vrijblijvend advies kunt u bij ons altijd terecht. 
 
Kunststof 
 
PROFEL ramen en deuren in kunststof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunststof profielen altijd met staal versterkt, uitgerust met 4 kamers en 3 dichtingen en zijn ze voorzien van structuurfolie aan binnen- en buitenzijde. Dat resulteert in een ongeëvenaard comfort, een gemakkelijk onderhoud en een optimale veiligheid. Onze profielen zijn leverbaar in elk gewenst decor met mogelijkheid voor een combinatie van 2 kleuren (bicolor).