Kunststofkozijnen
HC Dak- en Geveltechnieken in
Den Haag
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VHC Dak- en Geveltechnieken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
HC Dak- en Geveltechnieken
Westvlietweg 65/L
2495AA Den Haag

tel: 070-3653363

Extra informatie

Welkom bij HC Dak- en Geveltechnieken uit Den Haag  Verbouwing, reparatie, renovatie en onderhoud 
 
Wij zijn een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in dak- en gevelwerk, dakkapellen en schilderwerk. Werkzaamheden als complete verbouwingen, renovatie en onderhoud vallen eveneens onder onze activiteiten. 
 
HC Dak- en Geveltechnieken is al sinds 1994 actief in de regio Haaglanden. Ons kantoor is gevestigd aan de Westvlietweg 65L in Den Haag waar tevens onze werkplaats is gevestigd. Al ons werk wordt opgeleverd volgens de laatste kwaliteitsnormen en eventueel kunnen wij daarbij een bouwgarantie verzorgen. 
 
Heeft u na het bezoeken van onze website vragen, dan kun u ons gerust bellen of het reactieformulier invullen met uw vraag. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.