Kunststofkozijnen
De Glaswacht in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Glaswacht
Goudenregenstraat 205
2565ES Den Haag

tel: (070) 3632860

Extra informatie

Glashandel de Glaswacht is in 1976 opgericht en een begrip geworden in Den Haag en omgeving. Onze jarenlange ervaring, uitmuntende service en vakkundige installatie is een constante waarde geworden, waar onze zakelijke én particuliere klanten op vertrouwen en bouwen.   
De Glaswacht is specialist in dubbel glas 
 
Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit: 
 
Gewoon dubbel glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen) 
HR+ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)  
HR++ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen) 
HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. 
 
Wij geven 10 jaar garantie op al het door ons geplaatste dubbelglas mbt lekken en vuil worden tussen de twee ruiten in. All ons glas wordt volgens de NEN norm geplaatst. 
 
Wilt u advies over isolatieglas of bent u misschien van plan om dubbelglas te laten installeren kijk dan op www.dubbelglas-DenHaag.nl of neem dan contact met ons op - wij vertellen u graag over de mogelijkheden. 
 
Wij staan klaar voor uw (spoed)opdrachten en zullen er alles aan doen om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.