Kunststofkozijnen
A Stam en Zonen BV in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A Stam en Zonen BV
Zilverstraat 136
2544EL Den Haag

tel: 070-3258166

Extra informatie

Aannemersbedrijf A. Stam en Zonen is een familiebedrijf dat in 1936 is opgericht door de heer A. Stam. Het bedrijf is in 1975 overgenomen door zijn twee zoons, A.Stam (junior) en J. Stam. Eind 2004 heeft de derde generatie, de heer P. Stam het bedrijf overgenomen.Wij houden ons o.a. bezig met het onderhoud, verbouw, interieurbouw en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen, winkelpanden en woningen. De opdrachtgevers bestaan uit internationale, nationale bedrijven/organisaties/stichtingen/overheden en particulieren. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. A. Stam en Zonen houdt zich bezig met het nieuw bouwen van aanbouwen, dakkapellen, woningen en bedrijfsruimtes. Wij kunnen dit uitvoeren op basis van een door de opdrachtgever aangeleverde bestek met tekeningen. Wanneer u nog geen plan of architect heeft kunt u bij ons terecht, wij verzorgen dan het gehele plan van ontwerp, de aanvraag van de bouwvergunning tot de bouw van uw droom! Contractonderhoud. Om het onderhoud van woningen en gebouwen te structureren en de kosten te beheersen stellen veel woningcorporaties, VVE’s en vastgoedmaatschappijen een één of meerderjarig onderhoudsplan op. Voor deze vorm van onderhoud kan A. Stam en Zonen u een één of meerderjarig onderhoudscontact aanbieden. Ook wanneer u als opdrachtgever nog geen onderhoudsplan bezit kunnen wij u ondersteunen en een passend onderhoudsplan opzetten voor uw onroerend goed. Interieurbouw is een vak apart. Ook deze vorm van bouwen is een vertrouwd onderdeel in het bouwproces van A. Stam en Zonen. In onze werkplaats worden speciale betimmeringen zoals kasten, balies en wanden op maat gemaakt zodat deze ter plaatse in uw nieuwe interieur ingepast kunnen worden. De bouwkundige aanpassingen evenals de technische installaties, het tegel-, stuc- en schilderwerk worden ter plaatse gerealiseerd door een team van eigen timmerlieden en een vaste kern van geselecteerde onderaannemers. Bent u toe aan een nieuw, klassiek of modern interieur op maat voor uw kantoorpand, winkel of woning dan bent u bij ons aan het juiste adres.