Kunststofkozijnen
Timmerfabriek Driessen in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Driessen
Orionstraat 12
2516AS Den Haag

tel: 070-3836835

Extra informatie

Over ons   
Timmerfabriek Driessen is een toonaangevend familiebedrijf dat 
gespecialiseerd is in het vervaardigen en namaken van klassieke kozijnen, 
ramen en deuren voor zowel bedrijven als particulieren. 
 
Met vier man personeel zijn wij gericht op maatwerk en bijzondere profileringen aan ramen, deuren en kozijnen. Van een simpele op maat gemaakte binnendeur voor een jaren-’30 woning met Bruynzeelprofilering, een klassieke achterpui met zijlichten en stolpdeuren, tot het vervaardigen en terugplaatsen van een klassieke kamer en suite situatie. Vrijwel alles is bij ons mogelijk. 
 
Onder het kopje aannemers treft u een lijst aan met veelal eenmansbedrijven, die deskundig zijn en - geheel vrijblijvend - desgewenst bij u komen inmeten en een prijsopgave maken. Ook kunnen zij het monteren, plaatsen en afwerken voor u verzorgen. Timmerfabriek Driessen beperkt zich tot het plaatsen van kasten. 
 
Voor de overige door ons vervaardigde producten kunt u voor installatie bij een 
aannemer of timmerman terecht. Mogelijk kunt u het zelf plaatsen.