Kunststofkozijnen
Bas vd Broek Schildersbedrijf in
Eindhoven
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bas vd Broek Schildersbedrijf
Moggendries 6
5641PN Eindhoven

tel: 040-2816505

Extra informatie

Wat doe ik allemaal?   
Ik schilder voor u binnen en buiten schilderwerk aan muren, plafonds, houtwerk, enz. 
Ik kom niet alleen voor het schilderen van het gehele huis, maar ook voor het schilderen van 1 kamer of 1 dakkapel. Ik herstel uw gescherde plafonds op een zeer professionele wijze. Ook het repareren van wanden van uw kamer verzorg ik. Beschadigde kozijnen of licht aangetaste ramen, deuren en kozijnen door houtrot kan ik netjes terugbrengen in de originele staat. Ook het plakken van glasweefsel op muren en plafonds is geen probleem. 
 
Ik beschik over een marmer techniek die uitgevoerd wordt door middel van Italiaanse messen. Deze techniek bestaat uit een 3 tot 5 lagen systeem. Dit geeft het uiterlijk van marmer in verschillende toe te passen kleurencombinaties. 
Het resultaat straalt exclusiviteit uit. 
 
Het verspuiten van tex door middel van een airless spuit is een techniek waar ik anderhalf jaar geleden mee ben begonnen voor een groot project.