Kunststofkozijnen
Kroon Kozijn Eindhoven in
Eindhoven
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kroon Kozijn Eindhoven
Bruggelaan 2A
5628 RH Eindhoven

tel: 040-2380158

Extra informatie

Welkom bij Kroon Kozijn Eindhoven.   
Het BTW tarief voor renovatie en verbouwingen wordt verlaagd naar 6%. Dus dit is het moment voor het vervangen van uw kozijnen en deuren! Vraag in de showroom naar de voorwaarden. 
 
Kroon Kozijn EindhovenKroon Kozijn Eindhoven levert ramen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies! 
 
Bij Kroon Kozijn Eindhoven bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Eindhoven op verzoek en wanneer mogelijk ramen en deuren met het politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel! 
 
Kroon Kozijn Eindhoven is uw dealer voor de regio Eindhoven e.o. 
 
 
Kozijnen 
 
kunststof kozijnen Kroon Kozijn EindhovenKroon Kozijn Eindhoven monteert uw kozijnen in kunststof, aluminium en hout exact op maat, in die uitvoering en die kleur die u wenst. Wij leveren in de hele regio Eindhoven. 
 
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of aanpassing van bestaande bouw, Kroon Kozijn Eindhoven adviseert en monteert die kozijnen die passen bij uw woning en uw individuele woonwensen. 
 
kozijnen kunststofIn het kunststof kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het fraaie vlakke profiel, maar ook voor het prachtige verdiept liggende profiel, dat bij uitstek geschikt is voor wat oudere woningen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 
 
Maak uw leven kleurrijk. Bij Kroon Kozijn heeft u een ruime keuze aan kleuren! Kies uit strak wit, warm crème, donker eiken, spargroen, mahonie hout, blank eiken en nog veel meer. De kleurkeuze is groot. 
 
 
Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.