Kunststofkozijnen
Albru Kozijntechniek in
Emmen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Albru Kozijntechniek
Emmerhoutstraat 125/A
7814XX Emmen

tel: 0591-674391

Extra informatie

Albru Kozijntechniek   
Welkom bij Albru Kozijntechniek. Albru Kozijntechniek is uw mogelijke partner voor nieuwbouw of renovatie aan uw huis of bedrijfspand. 
 
Albru Kozijntechniek zorgt voor een persoonlijke en directe benadering. 
 
Albru Kozijntechniek werkt samen met diverse partners in kunststof- en aluminiumkozijnen. 
 
Bedrijven en particulieren: 
 
Voor bedrijven en particulieren zijn wij een uitstekende partner. Door onze zeer ruime ervaring en kennis zijn wij als geen ander in staat uw projecten goed, snel en vakkundig uit te voeren. 
 
Kijk rustig rond op onze website. Lang niet al onze mogelijkheden staan hier vermeld, u vindt hier slechts enkele voorbeelden van succesvol afgeronde projecten. 
 
Albru Kozijntechniek is het bedrijf dat kwaliteitsproducten betaalbaar maakt en service serieus neemt. 
 
Vanzelfsprekend leveren wij Komo gecertificeerde producten en monteren wij volgens NEN-normen 
 
Soms kan een deur een echte uitdaging zijn. Het bepaalt mede het aanzicht van uw woning. Wij lopen graag samen met u uw wensen door en kunnen vrijwel al uw wensen honoreren.  
 
U staat versteld van de extra ruimte die door een dakkapel wordt gecreëerd. Wat mensen vaak weerhoudt is de prijs. Als dat ook voor u geldt, kunnen wij u helpen aan een dakkapel middels een maandelijkse betalingsregeling.  
 
(financiering met uiterst lage tarieven). 
 
Iedereen heeft zijn eigen gedachten overkunststof of hout. Beide materialen hebben hun specifieke eigenschappen, maar de laatste 15 jaar is er bij kunststofkozijnen veel veranderd.De mogelijkheden welke we nu hebben met kunststof zijn bijna onbeperkt Door het kozijn aan te raken of er met je neus boven op te gaan staan kun je het verschil zien tussen hout of kunststof . Het voordeel van kunststof is dat het niet krom trekt, waardoor de dichting optimaal blijft en er bijna geen onderhoud is. 
 
Kunststof kozijnen kunnen de hoogste normen van wind en waterdichtheid doorstaan ( K100 = een gebouw van 100 meter hoog aan de kustlijn.)

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Deuren 
  • Dakkapellen 
  • Foto"sprojecten 
  • Kunststofofhout?zieinfowebsite