Kunststofkozijnen
De Timmerman in
Emmen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Timmerman
David Livingstonestraat 1
7825AE Emmen

tel: 0591-673999

Extra informatie

Timmerlieden met Passie voor hun werk!   
Begin 2007 vestigde De Timmerman zich op industrieterrein Bargermeer 4 in Emmen. Aanleiding zijn vier jaar terug opgestarte onderneming te verplaatsen, had alles van doen met het niet kunnen realiseren van uitbreidingsplannen in zijn woonplaats Klijndijk. 
 
Op de nieuwe locatie richt Bennen zich samen met vijf werknemers op een brede diversiteit van bouwopdrachten: van verbouw en renovatie van oude boerderijen en dertigerjaren huizen, via modale aanbouwopdrachten, de bouw/inrichting van badkamers tot het plaatsen van kozijnen, ramen etc. 
 
Bennen kwalificeert zijn werknemers dan ook als vaklieden die behalve in het reguliere werk, tevens geschoold zijn in het realiseren van gespecialiseerde klussen. Bij de uitvoering van bouwkundige opdrachten richt De Timmerman zich hoofdzakelijk op de particuliere markt. Recent heeft Sake Bennen zijn onderneming uitgebreid met De Installateur. Directe aanleiding was de structurele behoefte aan dit specialisme tijdens de eigen bouwwerkzaamheden. 
 
Bij de verhuizing van De Timmerman naar het Emmer bedrijventerrein sloeg Sake Bennen de handen trouwens ineen met collega- en Z.O.N. ondernemer Eit Middeljans. Beider behoefte aan uitbreiding resulteerde in een gezamenlijke bouw van een loods, waar –weliswaar gescheiden – beide bedrijven onderdak vinden.

Specialiteit
  • Verbouwing 
  • Renovatie 
  • Aanbouwen 
  • Inrichtingbadkamer 
  • Bouwenbadkamers 
  • Plaatsenramen 
  • Plaatsenkozijnen 
  • Bouwen