Kunststofkozijnen
Brouwers De Jong Bouw- en Aannemingsbedrijf in
Gouda
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Brouwers De Jong Bouw- en Aannemingsbedrijf
Vlamingstraat 52
2801VW Gouda

tel: 0182-510269

Extra informatie

Sinds 1985 werken wij, René Brouwers en Frans de Jong, samen in Brouwers De Jong Bouw- en Aannemingsbedrijf. Karakteristiek voor ons bedrijf is de snelheid van communicatie: zowel in het contact met de klant als intern. Enerzijds beschikken we over een gedegen vakkennis en anderzijds over veel ervaring, ook met het inschakelen van onderaannemers en installateurs. Dynamiek en klantgerichtheid zijn begrippen die wij waar maken. U kunt ons benaderen voor opdrachten tussen de € 5.000 en € 500.000   
Verbouwwerkzaamheden kunnen variëren van een nieuwe keuken tot een dakkapel, inclusief kozijnen, of een nieuwe badkamer. Ook in de horeca en kantoren zijn we actief met verbouwingswerkzaamheden. Volledige renovatie is eveneens een onderdeel van de activiteiten bij Brouwers-De Jong.  
 
Nieuwbouw 
 
Allereerst complete woningen. Brouwers De Jong Bouw- en Aannemingsbedrijf verricht daarnaast zowel kleine als grote aanbouwwerkzaamheden. Denkt u aan dakopbouwen in de vorm van een extra verdieping op een woning of kantoor. Ook houten serres behoren tot de mogelijkheden.  
 
Onderhoud 
 
Brouwers De Jong Bouw- en Aannemingsbedrijf heeft een uitstekend onderhoudsconcept voor kantoorpanden ontwikkeld. Dit betekent dat we het onderhoud organiseren of zelf uitvoeren. Voor verschillende kantoren werken wij al op deze manier. Sluit u zich ook aan met uw kantoor!