Kunststofkozijnen
Glashandel GBO in
Gouda
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glashandel GBO
James Wattstraat 15/E
2809PA Gouda

tel: 0182-523237

Extra informatie

Welkom bij uw professionele glaszetter te Gouda.    
Glas breekt, dat is een feit. Gelukkig zijn wij er om al uw glasschade snel en vakkundig te herstellen. 
 
GBO Glashandel is een professioneel glaszetbedrijf en heeft alle kennis en ervaring als glaszetter uit Gouda in huis. Al meer dan 25 jaar verlenen wij 24 uur service in de hele regio van Gouda. Uw glas wordt vakkundig en snel geplaatst door de vakkundige glaszetters van GBO Glashandel. Of u nou zit met een gebroken ruit of u bent op zoek naar speciaal glas bij GBO Glashandel zit u altijd goed. Onze glaszetters zijn professioneel en gemotiveerd en weten wat u van ons verlangt. Wij vinden het erg belangrijk om naast vakmanschap ook uitstekende service te verlenen. Service en kwaliteit staan bij ons centraal! Heeft u vragen? Schroom niet. Onze glasspecialisten helpen u graag op weg. 
In onze 24 uur service doen wij ook braakschades. Is uw deur of slot geforceerd of bent u buiten gesloten en zitten de sleutels nog aan de binnenzijde, dan kunnen wij uw probleem oplossen. 
 
Waarom kiezen voor GBO Glashandel? 
 
- Snel en kwaliteit. 
- Alle noodgevallen binnen 30 minuten ter plaatse (huis, winkel en bedrijf). 
- 365 dagen per jaar, 24 uurservice. 
- Uw beste keuze voor alle glasschades. 
 
 
Trefwoorden: 
 
Glas gouda 
Glashandel gouda 
Veiligheidsglas gouda 
Hr glas gouda 
Dubbelglas gouda 
Isolatieglas gouda 
Glassoorten gouda 
Glaszetter gouda 
Glas op maat gouda 
Glas in lood gouda 
Gehard glas gouda 
24 uur glasservice gouda 
Glas reparatie gouda 
Raam kapot gouda 
Ruit kapot gouda 
Regio glas 
Glaszettersbedrijf gouda 
Glasschade gouda 
Glasplaat op maat gouda 
Ruit vervangen gouda 
Service glasherstel gouda 
Glaszetters gouda 
Glas zetten gouda 
Glasbedrijf gouda 
Glasreparatie gouda 
Glasherstel gouda 
Dubbel glas gouda 
Raam vervangen gouda 
Thermopane glas gouda 
Melkglas gouda 
Glasplaten gouda 
Dubbele beglazing gouda 
Gekleurd glas gouda 
Braakschade gouda

Onze diensten 

De glasspecialist uit Gouda staat voor u klaar 
 
Etalageruiten en glasdeuren 
 
Onze glasspecialisten uit Gouda kunnen ook etalageruiten op maat maken en deze snel en vakkundig plaatsen. Een goede en stevige etalageruit is het visitekaartje van uw winkel aan het publiek. Het is dus zaak dat deze er goed en stevig staat. Tevens hebben wij ook hardglazen deuren op maat. Ook voor scharnieren en het overige glasbeslag kunt u bij ons terecht. We hebben alles op het gebied van hang en sluitwerk tot en met vloerpotten voor winkelpuien. 
 
Reparatie bij glasschade 
 
Uiteraard hebben wij als gedegen glaszetter een dienst die direct voorziet in glasreparaties. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook als het een poging tot inbraak betreft, zijn wij snel ter plekke om uw gebroken ruit te herstellen. Vaak voorzien wij u meteen van vrijblijvend advies met betrekking tot het beste glas voor uw huis of bedrijf. Belt u onze spoedservice als u met onvoorziene glasschade zit. 
 
Isolatieglas en HR glas 
 
Wij hebben voor u een ruime selectie isolatieglas en HR-glas. Dit kunnen wij op maat maken, leveren en plaatsen. Zo hebben wij onder andere brandwerend isolatieglas. De afgelopen jaren zijn de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot brandveiligheid in kantoren en woonruimtes flink aangescherpt. Het bouwbesluit richt zich op het beschermen van de omgeving tegen brand. Wij kunnen u voorzien van dergelijk en degelijk brandwerend isolatieglas. En ook voor zonwerend isolatieglas kunt u bij ons terecht. In gebouwen en woningen kan door gebruik van zonwerend isolatieglas een comfortabel binnenklimaat gecreëerd worden. Aan de binnenkant van het glasoppervlak wordt een flinterdunne metaallaag aangebracht die ervoor zorgt dat de zontoetredingsfactor laag wordt gehouden. Dit houdt uw huis of kantoor koel en het binnenklimaat comfortabel. 
 
Voor het leveren en plaatsen van HR-glas hebben wij eveneens diverse mogelijkheden. HR-glas is iets duurder dan standaard isolatieglas, maar dit verschil verdient u binnen ruim twee jaar terug, omdat uw energierekening aanzienlijk omlaag gaat. En met het oog op duurzaamheid is dit een absolute aanrader.Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor meer informatie over ons aanbod HR-glas. 
 
Overige diensten 
 
Wij bieden naast de bovenstaande diensten ook nog: spiegels, glas in lood, inbraakwerend, veiligheidsglas. U ziet het. Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van glasvoorzieningen. 
 

Onze garanties 

Het glasbedrijf uit Gouda dat staat voor kwaliteit  
 
Scherpe prijzen 
 
Als professioneel glasbedrijf uit Gouda hanteren wij voor al onze diensten en producten uitermate scherpe en concurrerende prijzen. Vanwege ons grote aanbod zijn wij in staat om veel van onze diensten voor redelijke bedrage aan te bieden. Wij vinden daarbij dat kwaliteit niet automatisch onbetaalbaar hoeft te zijn. Neem voor een vrijblijvende offerte en een duidelijk prijsoverzicht contact met ons op. 
 
Professioneel personeel 
 
Ons personeel is ervaren en heeft de kennis in huis om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Voor gedegen advies en heldere oplossingen kan zij u te allen tijde helpen door het aanwenden van deze ervaring en kennis om u te voorzien van de beste dienstverlening. Persoonlijk maatwerk noemen wij dat. Ons team heeft in het verleden en het heden een groot aantal opdrachten tot volle tevredenheid en geheel naar verwachting van de opdrachtgever gerealiseerd. U bent dus als particulier en bedrijf zeker aan het juiste adres bij ons glasbedrijf als u kwaliteit en doelgerichte oplossingen naar waarde weet te schatten. 
 
De beste materialen 
 
Maatwerk en kwaliteit zijn niet te behalen als je materiaal achter blijft. Vandaar dat wij volledig achter ons materiaal staan en ook achter de technieken die wij hantereen bij het uitvoeren van onze taken. U bent dus gegarandeerd van kwaliteit in alle lagen van ons aanbod. Toppersoneel, scherpe prijzen en kwalitatief hoogstaande materialen zijn slechts enkele van de unieke eigenschappen die ons glaszetbedrijf rijk is. Doe uw voordeel met onze brede en persoonlijke dienstverlening en neem contact op.