Kunststofkozijnen
Peter Knol Bouwbedrijf BV in
Groningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Peter Knol Bouwbedrijf BV
Kieler Bocht 37
9723JA Groningen

tel: 050-4042428

Extra informatie

Peter Knol Bouwbedrijf BV Groningen   
Peter Knol, aangenaam. 
 
Voor al uw bouwprojecten bieden we oplossingen op maat. Van nieuwbouw, uitbouw, verbouw, onderhoud tot beveiliging. We realiseren al sinds 1998 de meest uiteenlopende projecten. Vakmanschap, precisie & gevoel voor mensen zit in de nerven van ons bedrijf. Dat merkt u. 
 
Elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft z'n eigen specifieke kenmerken. Dat vereist een goed oor voor uw wensen. En een scherpe blik voor de technische en bouwkundige mogelijkheden op locatie. 
 
Peter Knol denkt mee met klanten en geeft een helder advies. Over de kwaliteit, de planning en de kosten. U weet precies waar u aan toe bent. 
 
We komen graag persoonlijk met u kennismaken om te overleggen over uw (ver)bouwplannen. Peter Knol Bouwbedrijf werkt, voor particulieren en bedrijven. 
 
** LET OP ** 
Weet u dat er momenteel een verlaagd BTW tarief gaande is? Meer informatie via www.bouwendnederland.nl